Ioana Filimon, schimbare radicală după descalificarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Gestul făcut de frumoasa vedetă

Ioana Filimon, schimbare radicală după descalificare
Ioana Filimon, schimbare radicală după descalificare

Bruneta i-a surprins pe toți după ce a decis să nu mai participe la „Bravo, ai stil! Celebrities”!

Ioana Filimon a fost una dintre cele mai apreciate concurente din emisiunea fenomen de la Kanal D, însă chiar și așa, cu susținerea multor telespectatori, frumoasa vedetă a decis să părăsească „Bravo, ai stil! Celebrities” și să recurgă mai apoi la un gest care a șocat pe toată lumea. Ioana Filimon a fost descalificată, sâmbătă seara, asta după ce nu a respectat regulamentul și nu s-a mai prezentat la filmări. 

Citeste si: Ilie Năstase, mesaj emoționant pentru Ioana Simion: „Cea mai frumoasă și elegantă femeie”

Ioana Filimon
Ioana Filimon[Sursa foto: Instagram]

Ioana Filimon, schimbare radicală după descalificarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Îndrăgita brunetă s-a arătat foarte afectată de toate discuțiile aprinse din platoul emisiunii și chiar a mărturisit de câteva ori că nu-și mai dorește să continue competiția.

Unul dintre motivele principale a fost și scandalul cu Mădălina Pamfile de zilele trecute.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Toți susținătorii vedetei și fanii emisiunii de la Kanal D știau că Ioana Filimon este foarte vocală și directă, însă acest lucru nu i-a adus succes în mediul online, aceasta fiind aspru criticată pe rețelele de socializare.

Ei bine, toți acești factori au determinat-o pe brunetă să pună punct experienței show-ului de modă și să părăsească platoul.

În ultima gală de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, cea difuzată sâmbătă seară, Ilinca Vandici a făcut anunțul care i-a uimit pe toți cei de acasă. Ioana Filimon avea să părăsească emisiunea! Toți s-au așteptat ca vedeta să vină cu o reacție în acest sens, așa cum au venit și celelalte concurente descalificate, însă nu a vorbit despre acest lucru. 

Citeste si: Emily Burghelea, surpriză emoționantă din partea fetiței ei! Ce a primit vedeta de ziua de naștere: „Am început sa plâng instant!”

Ioana Filimon, schimbare radicală după descalificare
Ioana Filimon, schimbare radicală după descalificare[Sursa foto: Instagram]

Ioana Filimon, deciziei total radicală privind înfățișarea ei

Aspectul fizic de invidiat și atitudinea au adus-o pe aceasta pe culmile succesului, astfel că nimeni nu se aștepta ca după descalificare să facă o asemenea schimbare.

Tânara s-a tuns, deși avea un păr lung, mătăsos și foarte des. Fanii acesteia au rămas surprinși să o vadă pentru prima oară cu părul mai scurt, însă se pare că ceva a determinat-o să ia această decizie.

Se spune că atunci când o femeie se tunde sau se vopsește are nevoie de o schimbare în viața ei. Aceste modificări reprezintă însemnul trecerii într-un nou capitol din viață.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Colleen Ballinger a devenit mămică de gemeni! Vedeta a născut prematur: „Au decis să ni se alăture mai devreme”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Tülin Ece, actrița care dă viață personajului Güneş în serialul „Tablou de familie”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum a strălucit anul trecut celebra actriță în rochia de mireasă

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies