Cine este CRISTINA TOMA, soția lui Cuzin Toma (Firicel). "Mama ei era profesoară, tatăl ei era inginer, iar ea, artistă. Îţi dai seama cum eram eu..."

cine este sotia lui firicel
Cine este CRISTINA TOMA, soția lui Cuzin Toma (Firicel). "Mama ei era profesoară, tatăl ei era inginer, iar ea, artistă. Îţi dai seama cum eram eu..."

Află tot ce nu știai despre soția lui Cuzin Toma, actorul care îl interpretează pe Firicel în Las Fierbinți.

Actorul Toma Cuzin, care îl interpretează magistral pe Firicel în serialul de comedie „Las Fierbinți” nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind deja un nume cunoscut pe plaiurile mioritice, însă despre soția sa, pe care actorul a preferat să o țină departe de ochii curioșilor, nu au ieșit la iveală prea multe detalii până în prezent.  

Cuzin Toma a cunoscut-o pe femeia care „i-a pus capac”, așa cum se spune în popor, la vârsta de 16 ani și de atunci nu și-a mai întors privirea.

Cristina este o femeie extrem de rafinată, discretă, care a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor.

Cine este soția lui Cuzin Toma (Firicel), actorul din Las Fierbinți

Citeste si: PORTRET: Cine este CUZIN TOMA (Firicel), actorul din Las Fierbinți

Nevasta lui firicel in realitate

Citeste si: CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, MIHAI BOBONETE. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

Cristina Toma este artist plastic, nefiindu-i străin mediul creativ. Este specializată în colaje, fiind cunoscută drept Cuzina, aceasta fiind de fapt semnătura de pe lucrările sale, inspirată de prenumele soțului.

Una dintre cele mai apreciate lucrări ale Cristinei se intitulează „Accesorii de Lux”, fiind vorba despre un colaj care înglobează o varietate de picturi cu pistoale.

„Cred ca valorile culturale sunt tot mai greu asimilate de catre societatea noastra, o societate in care consumismul a ocupat cu forta, rand pe rand, toate frecventele pe care mai puteam rezona cu creatia artistica.

De aici si revolverul din pictura mea, un laitmotiv nascut din atitudinea de autoaparare a artistului fata de agresiunea consumerista la care este supus zi de zi, pe strazi intunecate sau in lumina reflectoarelor, prin intermediul mass-media sau in interactiunea zilnica cu semenii”, a mărturisit Cristina Toma.

Cum s-au cunoscut Cuzin și Cristina Toma

Citeste si: CV CĂTĂLINA BOBONETE: Cine este, cu adevărat, soția lui Mihai Bobonete

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cuzin și Cristina Toma formează un cuplu de pe vremea când erau adolescenți. Actorul a povestit că a cunoscut-o pe soția sa pe un lac, unde copiii se duceau adesea pentru a se scălda și din acel moment, nu a mai putut să vadă nimic altceva, flacăra dintre cei doi fiind extrem de puternică.

„Am cunoscut-o pe un lac, unde se duceau copiii să facă baie.

Am văzut-o şi trei ani n-am mai văzut nimic în faţa ochilor”, povestea actorul pentru Adevărul.

Cristina și Cuzin au împreună doi copii, iar în anul 2015, aceștia au jucat împreună cu fiul lor, Nicodim, în pelicula „Comoara”, regizată de Corneliu Porumboiu.

„Eu eram miner şi intrasem într-o familie de artişti, de oameni de cultură, mama ei era profesoară, tatăl ei era inginer, iar ea, artistă.

Îţi dai seama cum eram eu... La întâlnirile cu ei nu trebuia să se vadă şi să se simtă... Cumva, am reuşit să-i păcălesc până n-a mai fost nevoie să mă prefac în faţa lor.

Ei m-au plăcut oricum, am avut o relaţie foarte bună. Mama ei, fiind profesoară de Română şi Franceză, chiar m-a învăţat gramatică. Mă hotărâsem să dau la Sport şi mama ei m-a învăţat să vorbesc, să scriu cât de cât corect şi aşa am intrat la Facultatea de Sport, dar nu am terminat-o, pentru că în 2002 m-am apucat de Actorie”,

a povestit Toma Cuzin pentru.

Cine este Toma Cuzin, actorul care îl interpretează pe Firicel

Citeste si: CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, DRAGOȘ BUCUR. Biografie: data nașterii, vârstă, căsătorie, copii soti

cine este sotia lui firicel din las fierbinti

Cuzin Toma  este unul dintre cei mai cunoscuți actori români de teatru, film și televiziune din România.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cuzin Toma a făcut parte din proiecte celebre din lumea cinematografieri precum „ Hârtia va fi albastră ”, de Radu Muntean, „ Despre oameni și melci ”, de Tudor Giurgiu sau „ Comoara ”, film laureat cu Ursul de Argint la Berlin.

De asemenea, Cuzin Toma a fost cooptat pentru a juca în filmele „ Câinele japonez „, „ Domnișoara Christina ”, „ Funeralii fericite ”, „ Despre oameni și melci ”, „ Nașa  și  Moromeții 2 ”.

În anul 2016, munca sa a fost încununată, întrucât, în cadrul premiilor Gopo, Cuzin Toma a fost nominalizat la două categorii: „cel mai bun actor pentru rolul din  Comoara”  și „cel mai bun actor în rol secundar pentru București NonStop ”.

Citeste si: CV PATRIZIA PAGLIERI: Cine este, cu adevărat și ce vârstă are antreprenoarea

În anul 2012, Cuzin Toma a primit rolul ce avea să-i schimbe viața. Personajul „Firicel” l-a făcut cunoscut în toată țara,devenind astfel unul dintre cei mai mai iubiți actori de pe plaiurile mioritice.

„Mi l-am asumat, mi-am asumat orice. Dacă se termină serialul, voi face altceva, chiar dacă în memoria colectivă poate voi rămâne Firicel. Dar oamenii uită mult mai repede azi decât acum 20-25 de ani, pentru că au acces la mult mai multe informaţii şi lumea se schimbă mult mai repede. Nu mă aşteptam la un asemenea succes, nu mi l-am asumat şi nu cred că mi-l voi putea asuma vreodată.

Dar e mult spus succes, am căpătat un anumit tip de popularitate, iar pentru asta nu eşti pregătit niciodată. Eşti pregătit poate doar dacă asta îţi doreşti dintotdeauna. Eu încă n-am învăţat să fiu omul de succes. După <<Las Fierbinţi>> am făcut <<Aferim>>, am făcut <<Comoara>>, <<Bucureşti Non-Stop>>, <<Pronunţare>>, <<Moromeţii>>", a povestit Toma Cuzin într-un interviu.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, LORELEI BRATU. Biografie: data nașterii, carieră, iubit



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cine este CUZIN TOMA (Firicel), actorul din Las Fierbinți. "Am lucrat miner un an și jumătate, după care m-am transferat ca dansator"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies