Legătura misterioasă dintre Mariana și Codruț de la Puterea dragostei! Ce i-a propus tânărul: „Dacă vrei...”

Codruț Pop și Mariana Danilenco
Codruț Pop și Mariana Danilenco

Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D părăsește din nou România, iar fanii au avut ocazia să ghicească următoarea ei destinație!

Aspectul fizic de invidiat și personalitatea ei unică au dus-o pe Mariana Danilenco pe culmile succesului. Tânăra a cucerit inimile telespectatorilor în cel de-al treilea sezon al emisiunii Puterea dragostei, iar după ce a părăsit competiția s-a mutat în mediul online, acolo unde are o comunitate impresionantă de susținători dornici să afle cât mai multe detalii din viața ei personală. Mariana Danilenco a recunoscut în urmă cu puțin timp că este în cunoaștere cu un bărbat, dar nu a oferit foarte multe detalii despre acest aspect.

Semnele de pe rețelele sociale indică însă altceva.

Citeste si: Celia s-a retras din industria muzicală după ce a rămas însărcinată: „Nu-mi mai găsesc locul...”

Codruț Pop de la Puterea dragostei
Codruț Pop de la Puterea dragostei[Sursa foto: Instagram]

Legătura misterioasă dintre Mariana și Codruț de la Puterea dragostei!

În urmă cu foarte puțin timp, fosta concurentă de la Puterea dragostei a anunțat pe contul său personal de Instagram că va părăsi din nou România, lăsându-i pe fani să ghicească destinația.

Ulterior, tânăra a postat câteva dintre răspunsurile pe care le-a primit de la urmăritorii ei, printre ele numărându-se și cel de la Codruț, fost concurent în sezonul trei și fostul iubit al Alexandrei, câștigătoarea sezonului. Codruț i-a transmis fostei sale colege că următoarea ei destinație este Oradea. 

„Vin acolo ca să te văd pe tine, Codruț”,  i-a transmis frumoasa șatenă.  „Uitați exemplu pe Mariana. Dacă vrei, se poate” , a adăugat tânărul.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Fanii au văzut imediat răspunsurile celor doi și s-au întrebat dacă nu cumva există o apropiere între ei, însă nici Mariana și nici Codruț nu au vorbit până acum despre acest lucru.

Citeste si: Bogdan Mocanu s-a împăcat cu iubita lui! Îndrăgostiții au aniversat 11 luni de relație într-o locație de vis: „Detaliile mici fac diferența!”

Legătură misterioasă între Mariana și Codruț de la Puterea dragostei!
Legătură misterioasă între Mariana și Codruț de la Puterea dragostei![Sursa foto: Instagram]

Mariana Danilenco, noi dezvăluiri despre iubitul misterios

Șatena a vorbit pentru prima dată despre intențiile sale amoroase și a dezvăluit că se află în cunoaștere cu un bărbat, iar lucrurile par că merg foarte bine. Ceea ce își dorește foarte mult tânăra este ca totul să rămână departe de ochii curioșilor pentru o perioadă de timp.

„D a, sunt în cunoaștere cu cineva.

Vorbim de aproape două luni, ne cunoaștem. În acest moment relația este la început, dar o spun încă de acum că această persoană nu își dorește să devină publică, deci va rămâne secret o lungă perioadă, probabil. Dar deocamdată suntem la început, vedem ce va fi. De obicei când apare că ești cu cineva, toți cei care te cunosc încep să o urmărească și de aici se strică foarte multe relații.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Nicole Cherry, probleme în ultima perioadă a sarcinii! Cu ce se confruntă tânăra artistă: „A început să mă doară...”

Mariana Danilenco de la Puterea dragostei
Mariana Danilenco de la Puterea dragostei[Sursa foto: Instagram]

Implicarea celor din exterior dăunează foarte mult unei relații.

Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. Ne cunoșteam dinainte de câteva ori, dar că simpli prieteni. Avem foarte mulți prieteni comuni și așa a fost să fie. (…) Este o persoană matură și pe care simt că mă pot baza, nu e că restul persoanelor, care au 20 de ani. Cu toate că lumea spune că vârstă nu contează, pentru mine contează , a declarat Mariana, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, în platoul WOWbiz.ro



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Brigitte Pastramă își dorește un copil, însă exclude fertilizarea în vitro: „Problema nu a fost la mine, la el e problema”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies