Roxana, cea mai nouă concurentă de la Puterea dragostei, a trecut pragul casei cu un scop anume? Radu și-a dat seama imediat

Roxana, cea mai nouă concurentă de la Puterea dragostei
Roxana, cea mai nouă concurentă de la Puterea dragostei

Blondina a pășit de curând în competiția matrimonială, însă este suspectată de Radu că a venit cu un scop anume! Iată despre ce este vorba

Gala de duminică a emisiunii fenomen de la Kanal D „Puterea dragostei”, a venit și de data aceasta cu nenumărate surprize pentru concurenți și pentru cei de acasă. Cum suntem obișnuiți, momentele tensionate și-au spus cuvântul în ultima ediție, mai ales după ce Cristina Mihaela, prezentatoarea competiției, a anunțat eliminarea Antoniei. În locul acesteia și-a făcut apariția o blondină superbă care a pus pe jar inimile băieților din casă!

Citeste si: Roxana Vancea, primele declarații după ce a născut! Când va pleca acasă cu bebelușul

Codruț, acuzat că o cunoaște pe Roxana
Codruț, acuzat că o cunoaște pe Roxana[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cine este Roxana, cea mai nouă concurentă a emisiunii?

În Gală, Antonia a mărturisit faptul că regretă nespus de mult că nu a reuțit să își găsească sufletul pereche în casa dragostei, așa cum a sperat înca de la început.

Timpul nu este pierdut, iar Antonia nu încetează să creadă în iubirea adevărată și va continua să își caute jumătatea în afara competiției.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cât despre blondina sexy care i-a luat locul, se pare că deja a făcut cuceriri. Roxana este cea mai nouă concurentă de la Puterea dragostei și a făcut furori printre băieți încă din momentul în care a pășit pragul casei.

Concurenții au analizat-o în detaliu, dorindu-și să o cunoască și să afle cât mai multe detalii din viața ei personală. Roxana are frumoasa vârstă de 23 de ani, este zodia Pești și vine din Mangalia.

Aproape toți băieții au fost încântați de apariția Roxanei și foarte curioși să afle tot ce se poate despre fostele sale relații amoroase. Tânărul cel mai interesat de venirea Roxanei a fost nimeni altul decât Mădălin, cel pe care blondina l-a și invitat la dans, spre nemulțumirea tuturor celorlalți băieți.

Citeste si: Lidia Buble este pregătită de nuntă! Ce planuri de viitor are cu noul ei iubit, Harlys Becerra: „Vreau să mă mărit!”

Roxana și Mădălin de la Puterea dragostei
Roxana și Mădălin de la Puterea dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Radu susține că Roxana are o misiune în casa dragostei!

Radu, cel mai vocal concurent din acest sezon Puterea dragostei, a fost convins încă din prima clipă că Roxana îl cunoaște deja pe Codruț și că a intrat cu o anumită misiune în competiție.

Mai mult decât atât, la un moment dat au venit păreri și din partea celorlalți concurenți care l-au acuzat pe Codruț că o știe dinainte pe Roxana. Tânărul a negat vehement, cum a făcut și noua concurentă care a spus răspicat că nu știe pe nimeni.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, din nou îndrăgostiţi! Cine sunt iubiţii lor

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies