Biografie OTILIA BILIONERA. „De mică mi-am dorit să fiu cântăreață, dansam în fața oglinzii cu spray-ul”

otilia bilionera nume real
Biografie OTILIA BILIONERA. „De mică mi-am dorit să fiu cântăreață, dansam în fața oglinzii cu spray-ul”

Află tot ce nu știai despre cântăreața Otilia Bilionera. Care este numele ei din buletin și ce vârstă are artista

Otilia Bilionera sau Otilia Brumă, pe numele real, s-a născut pe 13 iunie 1992 în Suceava și este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică dance, raggaetton și latino din România, ajungând rapid în topurile internaționale cu hitul „Bilionera”, lansat în anul 2014.

La scurt timp după lansare, piesa „ Bilionera” era difuzată deja în Bulgaria, Turcia, Grecia, Pakistan și India, ajungând pe locul 1 în topurile radiourilor.Ulterior,

piesa a fost preluată de radiourile din România, devenind cea mai ascultată piesă a anului și pe plan national.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, ROBERT NIȚĂ. Biografie: data nașterii, carieră, copii, divorț

Cine este, cu adevărat, cântăreața Otilia Bilionera

Otilia bilionera varsta

Ce studii are Otilia Bilionera

Otilia a absolvit Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Suceava, primul job al cântăreței fiind acela de asistentă TV, la vârsta de 16 ani, în cadrul unei televiziuni din orașul natal.

„De mică mi-am dorit să fiu cântăreață, (…) dansam în fața oglinzii cu spray-ul”, spune Otilia.

După șapte ani de la lansare, hitul internațional „Bilionera” a atins un milliard de accesări pe toate platformele online, Otilia devenind astfel cunoscută la nivel international.

Deși a înregistrat un succes neașteptat, piesa cu pricina nu a fost primită cu brațele deschise de radiourile din România, întrucât inițial, a fost respinsă, fapt care a ambiționat-o mai tare pe artistă.

Cine este, cu adevărat, cântăreața OTILIA BILIONERA

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este, cu adevărat, Roxana Ciuhulescu. Biografie: data nașterii, căsătorie, divorț, copii

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Bilionera” a fost lansată în mediul online, inițial, fără videoclip, întrucât nimeni nu se aștepta la ceea ce avea să urmeze. Vizualizările creșteau de la o zi la alta într-un ritm cu adevărat surprinzător și piesa a urcat pe primul loc în topurile muzicale în Turcia, Pakistan, India, Grecia, Bulgaria, fiind inclusă, ulterior, în categoria evergreen.

„E greu să mai faci un asemenea hit, o melodie cu aproape un miliard de vizualizări.

E greu să mai faci așa ceva… Nu toată ziua vine o asemenea piesă, nu știu dacă o să o depășească vreuna.

Acum lansez o piesă nouă, m-am chinuit un an de zile să o obțin. Când am auzit piesa, la Roton, era una dintre primele melodii pe care mi le-a arătat Cătălin Murariu, a fost asta. Și nu era piesa mea, era a altcuiva.

Mi-a rămas piesa în creier, am zis că melodia trebuie să fie a mea. Am făcut tot, m-am milogit de ea, simțeam că e pentru mine. Abia după un an, acum o lună, mi-a spus managera mea că a obținut piesa. Eram în extaz. Îi mulțumesc că mi-a dat mie piesa ei, este o compozitoare foarte talentată. Piesa se numește Nights in Marakesh”, a mărturisit Otilia în cadrul unui interviu.

Otilia Bilionera a fost desemnată Best Balkan Artist 

După piesa „Bilionera”, care a propulsat-o pe Otilia în topurile internaționale, au urmat mai multe hituri care s-au bucurat de succes.

Printre acestea se numără piesele „ Diamante”  și „ Prisionera”, care au înregistrat peste 60 de milioane de vizualizări, respectiv peste 40 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Alături de artistul turc Serdar Ortaç, Otilia a lansat piesa  Balım,  în limba turcă, care a înregistrat peste 84 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, LAURA GIURCANU. Biografie: data nașterii, vârsta, cariera, cine este iubitul ei

otilia bilionera varsta

Citeste si: CITEȘTE: Cine este RADU ITU. Biografie: data nașterii, afacere, iubită

Cum a devenit cunoscută Otilia Bilionera

În urma succesului înregistrat de hitul „ Bilionera”,   Otilia a fost răsplătită cu numeroase premii internaționale: „Best Balkan Artist” (2017, la Bama Music Awards din Hamburg), „Best Balkan Artist” (2018, la Biaf Beirut), „Best Balkan Artist” (2018, Golden Panther Awards din New York), „Hayat newspaper, cea mai cunoscută artistă româncă în Turcia” (2015), „Best Balkan Artist” (2018, En Moda Magazine Cyprus).  

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

„Din afară îmi place foarte mult Shakira, sunt fanul ei, Arash sau Enrique Iglesias. Eu sunt foarte atentă la artiștii care transmit ceva atunci când cântă. Din România, e dificil… Îmi place foarte mult Emilian, e foarte talentat, atât ca și compozitor, cât și ca voce. Transmite, atunci când cântă, reușește să vibreze…”, spune Otilia.

Otilia Bilionera s-a căsătorit în secret, în Turcia

Otilia Bilionera trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat de origine arabă, pe care îl tine însă departe de ochii curioșilor. Se pare că cei doi s-au căsătorit în secret, în anul 2019, într-o moschee din Turcia. Artista a mărturisit că părinții săi sunt îndrăgostiți de proaspătul ei soț și că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei în plan personal.

otilia bilionera iubit

Citeste si: CV THEO ROSE: Cine este, cu adevărat și ce vârstă are artista

„Logodnicul meu e arab. Am făcut o cununie religioasă în tradiția lui. Mama și tata mă susțin în tot ce fac. Sunt îndrăgostiți de logonicul meu, pentru că mă susține în tot ce fac, nu e gelos, e un bărbat descurcăreț.

Am avut probleme cu bunicii, pentru că sunt de modă veche. Insistă foarte mult să fac nuntă. Vor să facă măcar o masă pentru mine. Nu mă văd mireasă, nu țin foarte mult',  a spus Otilia Bilionera la Acces Direct, în urmă cu ceva timp.

Otilia Bilionera a povestit, în cadrul unui interviu, cum a fost luată prin surprindere de iubitul ei, care, într-un moment neașteptat, i-a mărturisit că își dorește ca ea să fie mireasa lui cât mai repede cu putință.

„Eram în Turcia și el mi-a zis: ce-ar fi să ne căsătorim religios? Și ne-am căsătorit la o moschee, mi-am păstrat religia. Da, se poate (…).El este jumătate arab, jumătate român. Mai mult decât atât: mama lui este moldoveancă, la fel ca mine; combinația perfectă. Da, și este o femeie superbă, nu am cuvinte. Da, a fost cununia religioasă.

Din punctul meu de vedere, nu contează, că avem același Dumnezeu, adică tot în fața Lui. Dumnezeu am făcut-o, chiar dacă n-a fost făcută în tradițiile noastre”, spunea Otilia Bilionera.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cine este ROBERT NIȚĂ. „M-au trimis la Suceava în anul în care s-a născut copilul meu"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies