Cristina Șișcanu are probleme serioase de sănătate! Vedeta a dezvăluit totul: „Nu am putut să ma ridic din pat”

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu

După ce nu a mai fost activă o bună perioadă de timp pe rețelele de sociliazare, vedeta a venit cu o veste mai puțin plăcută pentru fanii ei.

Nu există zi în care Cristina Șișcanu să nu posteze câte ceva pe conturile de socializare și să nu interacționeze cu fanii ei, însă de data aceasta problemele de sănătate au determinat-o să stea departe de telefon. Foarte curioși de fel, urmăritorii vedetei i-au trimis nenumărate mesaje în care au întrebat-o ce se întâmplă de nu a mai reușit să intre în online în ultima perioadă de timp, iar Cristina Șișcanu le-a putut oferi răspunsuri abia acum.

Citeste si: Victor Slav o răsfață pe fetița lui, Sofia! Cum își petrec timpul cei doi: „Când vine la mine nu pot să-i spun nu”

Cristina Șișcanu are probleme serioase de sănătate!
Cristina Șișcanu are probleme serioase de sănătate![Sursa foto: Instagram]

Cristina Șișcanu se confruntă cu problemele de sănătate: „Ieri am avut o criză”

Soția lui Mădălin Ionescu și-a obișnuit fanii cu postări în fiecare zi, dar de data aceasta problemele de sănătate au fost mult prea îngrijorătoare pentru a mai avea puterea de a interacționa pe rețelele de socializare.

Cu doar câteva momente în urmă, Cristina Șișcanu a venit cu noutăți din viața ei, însă nu atât de bune pe cât ne așteptam, căci mărturisește că în ultima perioadă de timp nu s-a simțit deloc bine. 

Citeste si: Cristian Comănici are o nouă iubită! Fostul concurent de la Puterea dragostei a publicat prima fotografie cu domnișoara misterioasă

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Mulți s-au gândit că poate este vorba despre o răceală, având în vedere situația pandemică din țară, însă răspunsul ei a fost cu totul diferit. Prezentatoarea de televiziune le-a povestit celor care o urmăresc că de ceva vreme se confruntă cu dureri groaznice de spate, iar acest lucru are urmări pe toate planurile, atât personal, cât și profesional. Cristina Șișcanu este evident afactată de această perioadă și mărturisește că nici măcar nu s-a putut ridica din pat din cauza durerilor cumplite din zona lombară.

„Nu mă simt prea bine. Ieri am avut o criză de spate, am început să am probleme cu spatele, așa în zona asta lombară pe partea stângă și efectiv nu am putut să ma ridic din pat. De aceea, nici nu am fost ieri activă pe Instagram”, a mărturisit Cristina Șișcanu pe Instagram. 

Citeste si: Nicole Cherry, gest emoționant înainte să nască! Vedeta a păstrat primul test de sarcină pe care l-a făcut: „ Doamne, nu-mi vine să cred...”

Cristina Șișcanu are probleme serioase de sănătate!
Cristina Șișcanu are probleme serioase de sănătate![Sursa foto: Instagram]

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu nu mai dorm împreună de ani buni!

Toată lumea știe că cei doi sunt de nedespărțit, dar când vine noaptea Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt nevoiți să se închidă în camere separate, după cum a mărturisit chiar bruneta.

Viața celor doi s-a schimbat radical de când a venit pe lume Petra, o fetiță superbă care a împlinit anul acesta frumoasa vârstă de 4 ani.

Se pare că micuța nu poate dormi fără să o știe pe mama ei alături, astfel că vedeta a fost nevoită să îl lase pe soțul ei să doarmă singur. Cristina Șișcanu a fost cea care a mărturisit adevăratul motiv pentru care nu mai poate dormi alături de Mădălin Ionescu, astfel că a postat pe contul său de Instagram un filmuleț în care se ruga de fiica ei să o lase să doarmă cu soțul ei. 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Cântăreața Dodo a născut! Cum se simte acum proaspăta mămică: „Am fost foarte norocoasă!”

Cristina Șișcanu si fetița ei
Cristina Șișcanu si fetița ei[Sursa foto: Instagram]

Copilul nici nu a vrut să audă de această schimbare, nici măcar atunci când i-a fost propus să doarmă cu bunica:  „Petra, mă culc cu tati?”, a întrebat-o Cristina Șișcanu pe fetița ei.

„FIGA (înseamnă „ciuciu” din rusă), nu îți dau voie!”, a răspuns Petra.

„Pentru cei care urmează să devină părinți… să știți ce vă așteaptă! Aici Petra avea doi ani și vorbea moldovenește. Îi ceream voie să dorm cu tati, reacția ei este fabuloasă”, a scris Cristina Șișcanu.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

George Bucea și Viviana Sposub se vor căsători în curând? Ce spune actorul despre nuntă: „E superb tot ceea ce se întamplă!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies