Cum întreții proteza dentară cel mai ușor, cu crema adezivă Corega

crema Corega
Cum se folosește crema Corega

Vezi mai jos cum se folosește crema adezivă Corega și de ce este important să o folosești în cazul în care ai o proteză dentară.

Toată lumea își dorește o dantură fără cusur și strălucitoare, indiferent de vârstă. Din fericire, medicina dentară a evoluat extrem de mult în ultimii zeci de ani, așa că dacă nu ai fost înzestrat cu o dantură perfectă, poți apela la specialiști care îți vor reda zâmbetul pe care ți-l dorești.

Fie că este vorba despre dinții naturali sau despre o proteză dentară, este nevoie de o îngrijire specială, iar în cazul protezelor, produsele de la Corega sunt de real ajutor.

Doctorul Mihăilă Vlad Costin a fost invitat în studioul Știrile Kanal D, unde a vorbit despre principalele reguli de care trebuie să ținem cont pentru a avea o dantură perfectă.

„Nu este greu să obținem un zâmbet sănătos. Avem nevoie de o igienă dentară cât mai riguroasă, dimineața și seara, prin care să curățăm cât mai bine mucoasele gingivale și structurile dentare.

Avem nevoie de controale periodice la medicul stomatolog, o dată la șase luni sau la un an, în care să facem detartraje și periaje și în care să rezolvăm eventualele probleme în fază incipientă și de niște obiceiuri alimentare echilibrate, prin care să evităm dulciuri, băuturi carbogazoase colorate. De asemenea, este bine să evităm și fumatul și băuturile alcoolice”.

Atunci când vine vorba despre persoane care și-au pierdut dantura din neglijență sau din alte motive independente de ei și au apelat la o proteză dentară, medicul Mihăilă Vlad Costin a vorbit despre șansele pe care le au pacienții

de a obține un zâmbet frumos.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Nu cred că este vorba de șanse aici, este vorba de faptul că, indiferent cu ce patologie vine pacientul la medicul stomatolog, există o soluție. Proteza dentară este o soluție foarte viabilă, o soluție care reface aspectul estetic foarte bine, o soluție care reface acceptabil și funcția de masticație.

Viața pacientului cu proteză dentară se va schimba în bine”, a mai spus medicul, care a pus accentul pe aspectul plăcut al protezei și pe faptul că pacientul va putea mesteca mai bine alimentele, astfel că va împiedica anumite boli care apar din cauza nemestecării corecte a alimentelor.

Există două tipuri de proteze: proteză parțială și proteză totală. Cele două au nevoie de o îngrijire specială.

Protezele totale înlocuiesc întreaga zonă, fie că este vorba despre mandibulă sau despre maxilar. Protezele parțiale înlocuiesc anumite zone unde s-au pierdut dinți și nu se mai pot crea punți. Aceste proteze parțiale au niște sisteme de prindere pe dinții adiacenți.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Purtătorii de proteze trebuie să viziteze periodic medicul stomatolog pentru diversele ajustări ale protezelor.

Citeste si: Faci asta in fiecare dimineata, dar o faci gresit! Tehnica cea mai buna de periaj a dintilor

Pentru fixarea protezelor, se folosesc niște adezivi speciali care se pot fixa pe proteză. Unul dintre cele mai populare adezive pentru proteză este Corega. Această cremă adezivă are o fixare puternică.

Având o barieră protectoare împotriva pătrunderii resturilor alomentare iritante sub proteza dentară, crema adezivă Corega este cea mai bună soluție pentru a crește confortul zilnic și pentru a evita durerile. O aplicare este suficientă pentru ca proteza să stea fixată o zi întreagă, fără a exista riscul să se desprindă.

De asemenea, pentru curățarea protezei dentare, se pot folosi tabletele Corega, care curăță în profunzime proteza și au un efect antibacterian. Acestea distrug 99,99% dintre bacteriile care determină respirația urât mirositoare, iar atunci când sunt folosite conform instrucţiunilor, ajută la îndepărtarea petelor persistente, la reducerea plăcii bacteriene, oferindu-ți o proteză mai curată și cu o senzație de prospețime. În plus, tabletele Corega au o acțiune blândă asupra materialului din care este fabricată proteza dentară.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies