Oana Roman, probleme grave de sănătate! Mesajul îngrijorător postat pe rețelele de socializare: „Mă simt foarte rău, stau la pat”

Oana Roman are probleme de sănătate
Oana Roman are probleme de sănătate

Fiica lui Petre Roman și-a anunțat fanii pe Instagram că nu se simte deloc bine! Cu ce probleme se confruntă în acest moment

Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde nu trece o zi fără să nu posteze câte ceva pentru fanii ei, fie că este vorba despre activitățile sale de zi cu zi, fie despre proiectele în care este implicată. De curând, fiica lui Petre Roman și-a îngrijorat urmăritorii, după ce a postat un videoclip în care mărturisește că starea ei de sănătate nu este întocmai bună și că este la pat.

Vedeta le-a povestit tuturor că nu se simte în stare de nimic, deși a luat foarte multe medicamente care aparent nu își mai fac efectul.

Citeste si: Tatăl lui Jador, dezvăluiri despre despărțirea artistului de iubita sa, Georgiana Elisei! S-au separat sau nu cei doi: „Îmi cunosc bine fiul”

Oana Roman are probleme de sănătate
Oana Roman are probleme de sănătate[Sursa foto: Instagram]

Oana Roman, probleme grave de sănătate

Fiica lui Petre Roman a dezvăluit că simptomele pe care le are au dus-o cu gândul prima oară la infecția cu SARS-CoV-2, asta pentru că tușește și are nasul înfundat. Ulterior, vedeta a făcut un test pentru a se asigura dacă este vorba despre coronavirus sau nu, însă rezultatul a fost negativ.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Nu e COVID-19, însă mă simt foarte rău, stau la pat, sper să-mi revin repede, n-am mai fost răcită de câțiva ani buni", a mărturisit Oana Roman, pe contul ei de Instagram. 

Citeste si: Viviana Sposub, dezvăluiri despre certurile cu George Burcea! Cine dă startul discuțiilor: „Eu mă aprind cel mai repede”

Oana Roman nu va fi prezentă la aniversarea prietenei ei, Bella Santiago

Se pare că soția lui Marius Elisei are o simplă viroză și speră că va scăpa cât mai repede de ea, însă acest lucru o împiedică să participe la aniversarea prietenei ei foarte apropiate. Este vorba despre Bella Santiago, cea la care trebuia să ajungă la petrecere, însă starea ei de sănătate nu-i permite. Vedeta a ales să stea acasă și să se facă bine, pentru a nu agrava și mai rău situația în care se află.

Citeste si: Anca Serea, cu perfuzii la spital! Ce s-a întâmplat cu soția lui Adi Sînă: „Am mari probleme...”

Oana Roman are probleme de sănătate
Oana Roman are probleme de sănătate[Sursa foto: Instagram]

„Astăzi trebuia să ajungem la o aniversare la care ne doream foarte mult să ajungem, astăzi trebuia să o aniversăm pe Bella Santiago, care e vecina și prietena noastră și ținem mult la ea, dar starea mea de sănătate nu-mi permite acest lucru", a mai adăugat vedeta, pe rețelele de socializare.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Like Creața, noi detalii despre cea de-a doua sarcină: „M-am jucat de-a Dumnezeu fără să vreau”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”

Andreea Tonciu, declarație de dragoste pentru soțul ei după ce s-a zvonit că divorțează: „Tot ce iubesc...”

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies