Anamaria Prodan a aflat cine este persoana care a trimis pozele cu ea nud: „Va plăti. La Poliție e deja totul aranjat”

Anamaria Prodan, despre persoana care a trimis pozele cu ea nud
Anamaria Prodan, despre persoana care a trimis pozele cu ea nud

Sexy-impresara este foarte hotărâtă să se răzbune! Cine a trimis, până la urmă, pozele cu ea dezbrăcată?

Anamaria Prodan este din nou în mijlocul unui scandal, după ce pe internet au apărut mai multe fotografii cu ea dezbrăcată. Sexy-impresara a declarat la scurt timp după ce pozele au devenit virale că singurul care le avea în telefon este nimeni altul decât încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Astfel, vedeta nu s-a lăsat afectată și a căutat toate soluțiile posibile pentru a se face dreptate, bineînțeles, pe cale legală!

Citeste si: Cristina Șișcanu, insultată pe internet din cauza trecutului ei! Mesajul acid pe care l-a primit: „Ai uitat de unde ai venit!”

Cine a trimis pozele cu Anamaria Prodan nud 
Cine a trimis pozele cu Anamaria Prodan nud [Sursa foto: Instagram]

Cine a trimis pozele cu Anamaria Prodan nud 

Celebra impresară a aflat deja cine este vinovatul, astfel că atât avocații ei, cât și Poliția, se ocupă în aceste momente pentru a soluționa problema.

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan amenință că persoana care s-a aflat în spatele acestei acțiuni va plăti foarte scump.

„Eu deja ştiu cine a dat aceste fotografii. Ştiu cum au ajuns în presă, ştiu cine le-a distribuit.  Ştiu că sunt venite şi din partea respectivă, din galeria Stelei. Ştiu cum au ajuns acolo. Nu-i niciun fel de problemă, avocaţii mei deja s-au ocupat, la Poliţie a fost totul aranjat, şi povestit, şi scris.

Nu-i niciun fel de problemă. În cel mai scurt timp, cine a dat aceste fotografii şi cine le-a luat din mail-ul soţului meu, va plăti. Nu-i niciun fel de problemă! În timp foarte, foarte scurt", a declarat Anamaria Prodan pentru  Click.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dilly Chilly a născut în apă! Tânăra a povestit întreaga experiență: „O naștere dureroasă, dar frumoasă!”

Cine a trimis pozele cu Anamaria Prodan nud 
Cine a trimis pozele cu Anamaria Prodan nud [Sursa foto: Instagram]

Anamaria Prodan, prima reacție după viralizarea pozelor cu ea dezbrăcată

Sexy-impresara a avut o primă reacție după acest presupus incident. Ea a mărturisit că este pentru prima dată când are probleme de acest gen, iar persoana care a distribuit materialele va plăti foarte scump. Mai mult decât atât, Anamaria Prodan afirmă că știe cine a fost în spatele acestui gest, având în vedere că fotografiile au fost trimise în urmă cu mai mult timp exclusiv în conversația cu Laurențiu Reghecampf.

„Nici nu știu cum sa încep. În 49 de ani, nimeni nu și-a permis așa ceva! Nu au existat poze cu mine să circule pe site-uri.   Aceste poze au fost trimise exclusiv pentru soțul meu, Laurențiu Reghecampf, după ce venisem de la sală. El era singurul care le deținea.  Nu am să cred în viața asta că el este cel care le-a trimis, cum încearcă toți sa insinueze. 

Dumnezeu este mare și niciodată nu a permis să mi se întâmple ceva rău, de aceea cine le-a furat și le-a trimis o să plătească cumplit, legal.

La această oră, toți știm cine le-a furat din telefonul soțului meu și știm o parte din cei ce le-au distribuit. Am vorbit cu avocații mei, am făcut toate demersurile față de cine le-a trimis la diferite adrese de mail și față de cei ce le-au distribuit pe grupuri”, a declarat Anamaria Prodan pentru  Spynews.ro.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Citeste si: Victor Slav, detalii despre nunta cu Selina, iubita lui! Ce planuri are vedeta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Știu foarte clar ce vreau”

Anamaria Prodan, despre persoana care a trimis pozele cu ea nud
Anamaria Prodan, despre persoana care a trimis pozele cu ea nud[Sursa foto: Instagram]

Cu toate că situația în care se află nu este întocmai fericită, Anamaria Prodan și-a adunat puterile și a făcut o afirmație în spirit de glumă. Impresara este foarte mândră de aspectul ei fizic, iar imaginile cu ea nud confirmă că este „numărul 1 la aspect”. 

„Am să iau partea bună a situației și anume că, pe lângă faptul că-s numărul 1 la minte, sunt numărul 1 și la aspect”, a mai spus Anamaria Prodan.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Theo Rose, declaraţii dureroase despre bărbatul care i-a frânt inima. Artista a suferit enorm după despărțire: „M-aș fi dus după el...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies