Theo Rose, apel la ajutorul specialiștilor din cauza afecțiunii de care suferă! Artista nu se poate vindeca complet: „Retrăiesc acea frică”

Theo Rose, apel la ajutorul specialiștilor din cauza afecțiunii de care suferă! Artista nu se poate vindeca complet: „Retrăiesc acea frică”
Theo Rose, apel la ajutorul specialiștilor din cauza afecțiunii de care suferă! Artista nu se poate vindeca complet: „Retrăiesc acea frică”

Solista se luptă de ani buni cu o afecțiune de care nu foarte mulți știu!

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate soliste de la noi din țară. Ea își face apariția peste tot cu zâmbetul larg pe buze și chiar dă impresia că lucrurile din viața ei merg ca pe roate, însă adevărul este cu totul altul. Foarte discretă de fel, artista se ferește să vorbească sincer despre viața ei personală, astfel că puțini au avut ocazia să o cunoască pe Theo Rose în adevărata ei formulă. 

Citeste si: Anamaria Prodan a aflat cine este persoana care a trimis pozele cu ea nud: „Va plăti. La Poliție e deja totul aranjat”

Theo Rose, tratament pentru a scăpa de anxietate
Theo Rose, tratament pentru a scăpa de anxietate[Sursa foto: Instagram]

Theo Rose, apel la ajutorul specialiștilor din cauza afecțiunii de care suferă!

Cântăreața a recunoscut, în urmă cu puțin timp, că se confruntă foarte des cu anxietatea, boală pe care o are încă din copilărie, însă abia acum a reușit să o trateze ca la carte, prin intermediul terapiei.

Theo Rose a descoperit că se confruntă cu anxietatea în urmă cu aproape trei ani, când trecea prin diferite stări pe care pur și simplu nu și le putea explica.

Mai mult, superba solistă mărturisește că se simțea mereu singură și neînțeleasă, iar acest lucru o făcea să retrăiască anumite momente din copilărie, care o marcaseră.

„A început în momentul în care un buton a fost apăsat. 

Acel buton a apărut în copilărie, când se construia această fată, Theodora, cu bune și cu rele.

Butonul e unul de panică și fix asta generează atunci când retrăiesc acea frică. Într-un moment al vieții, acum trei ani, m-am simțit lăsată deoparte, neînțeleasă și părăsită.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

N-am știut încotro s-o apuc și nici nu nimerisem chiar bine, într-un proiect care apăsa constant "butonul", așa că mintea mea a creat niște situații mult mai grave decât erau, de fapt. Anxietatea este o problemă cu care nu ai cum să te joci!", a mărturisit Theo Rose, pentru  Viva.ro.

Citeste si: Cristina Șișcanu, insultată pe internet din cauza trecutului ei! Mesajul acid pe care l-a primit: „Ai uitat de unde ai venit!”

Theo Rose, tratament pentru a scăpa de anxietate
Theo Rose, tratament pentru a scăpa de anxietate[Sursa foto: Instagram]

Theo Rose, tratament de lungă durată pentru a scăpa de anxietate

După ce a trecut prin multe episoade de acest fel și a realizat că nu își mai poate reveni, Theo Rose a recunoscut că a apelat și la ajutorul specialiștilor. Într-un final, după multe variante de tratament, a reușit să își controleze stările datorită psihoterapiei, chiar dacă nu este încă vindecată complet nci până în ziua de astăzi.

„Psihoterapia e minunată. Cred că este foarte important, în schimb, să găsești persoana potrivită pentru tine. Psihoterapeuta mea, căreia îi mulțumesc cu Cerul și cu Pământul, m-a înțeles, mi-a pus întrebările potrivite și a simplificat noțiunea de anxietate pentru mine.  

Citeste si: Victor Slav, detalii despre nunta cu Selina, iubita lui! Ce planuri are vedeta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Știu foarte clar ce vreau”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Theo Rose se luptă de ani buni cu anxietatea!
Theo Rose se luptă de ani buni cu anxietatea![Sursa foto: Instagram]

Din momentul în care anxietatea nu m-a mai speriat și a devenit un episod firesc al vieții mele, am reușit să o controlez. Nu sunt complet vindecată. Mai am episoade, dar mult mai blânde, pe care știu cum să le tratez acum. Le las să existe și urmăresc cu atenție tot, ca să înțeleg ce vor ele să îmi transmită. În general, anxietatea este o reacție a organismului la ceva din mediul care te înconjoară, cu care nu ești într-o bună conexiune", a încheiat Theo Rose, potrivit sursei menționate anterior.

 

 

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Dilly Chilly a născut în apă! Tânăra a povestit întreaga experiență: „O naștere dureroasă, dar frumoasă!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies