Marele premiu “Roata Norocului”, o masina, a fost castigat aseara!  

Marele premiu “Roata Norocului”, o masina, a fost castigat aseara!  
Marele premiu “Roata Norocului”, o masina, a fost castigat aseara!  

Adriana Ramona Radu, o buzoianca de 30 de ani, si-a adjudecat masina dupa un joc de infarct!

Aseara, premiul cel mare al celei mai indragitei emisiuni concurs “Roata norocului”, a fost castigat. Adriana Ramona Radu, in varsta de 30 de ani, din Buzau, mama unei fetite de 6 ani, este fericita castigatoare a autoturismului pus in joc la “Roata Norocului”.

Ne-am bucurat aseara cu totii de o editie inedita, care a tinut cu sufletul la gura atat concurentii, cat si fanii emisiunii. Adriana Ramona a inceput in forta competitia, iar norocul a urmarit-o pas cu pas pe concurenta din Buzau, care a reusit sa castige, inca din prima runda, doua treimi din autoturism.

Suspansul si-a facut aparitia in mod inevitabil, iar emotiile au acaparat auditoriul atunci cand aceasta a avut sansa incredibila de a castiga masina in runda trei “Roata Norocului”, insa o singura litera, o consoana, a facut diferenta.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

“Ramona, stii cate sanse ai, in jocul asta, sa se intample asta? O sansa! Daca ai ratat-o…”,  a avertizat-o Bursucu, prezentatorul show-ului, pe concurenta care tremura de emotii, dupa ce

a ajuns intr-un punct de cotitura.

Desi parea ca norocul e indecis in ce o priveste, concurenta nu si-a pierdut increderea si bucuria de a juca in continuare, iar sansa i-a suras. 

Runda a patra a fost de <infarct> pentru ca Adriana Ramona a avut sansa, pentru a doua oara, sa-si adjudece marele premiu.

            Si-a incercat norocul, a jucat si a castigat, asa se poate spune, pe scurt, despre Adriana Ramona Radu, concurenta din Buzau, care a castigat marele premiu “Roata Norocului”,

dar si multe alte premii constand in electronice si electrocasnice.

“Am avut o stare de soc in momentul in care am castigat, nu stiam nici cum ma cheama, nici unde sunt…Nu intelegeam ce mi se intampla. Nu mi-am imaginat ca voi putea castiga. Tin minte ca pe perioada jocului mi-a fost frica de faliment. Eu aveam nevoie de o hota, cu gandul acesta venisem de acasa.

Le-as spune tuturor sa vina cu sufletul deschis sa participe la <Roata Norocului>, e o experienta extraordinara si oricine poate castiga, cu putin noroc. E bine sa incerci! Eu asa am facut si, iata, am castigat!”, 
a marturisit Ramona coplesita de fericire. 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cum gătește Gabriela Cristea peștele, fără sare? Aceasta înlocuiește sarea cu un mix delicios! "O să încerc să pun foarte, foarte puțină sare aici, iar pe pește o să încerc să nu pun sare deloc!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies