CITEȘTE: Fiona O'Carroll divorțează de soțul ei, Martin Delany! Cei doi erau împreună încă din copilărie: „Îi doresc doar ce e mai bun”

fiona o'carroll si sotul ei
Fiona O'Carroll și Martin Delany divorțează!

Actrița și producătorul de televiziune au pus capăt poveștii lor de dragoste!

Fiona O'Carroll și Martin Delany și-au spus adio! Actrița a fost cea care a confirmat pentru prima dată divorțul, după o căsnicie care a durat mai bine de 15 ani. Cei doi formau un cuplu încă din timpul adolescenței! 

Citeste si: Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo, la un pas de divorț?

fiona o'carroll varsta
Fiona O'Carroll și Martin Delany divorțează![Sursa foto: Instagram]

Fiona O'Carroll și Martin Delany au divorțat!

Vedeta din Mrs Brown’s Boys, Fiona O’Carroll, a făcut primele declarații despre separarea de soțul și colegul ei de platou, Martin Delany. Actrița a dezvăluit că timpul nu a mai reprezentat un avantaj, în condițiile în care ei se știau încă de la vârsta de 16 ani, astfel că au decis să se despartă pe motivul că nu mai erau pe aceeași lungime de undă, dorindu-și lucruri total diferite.

„Nu au existat certuri majore și nimeni altcineva nu a fost implicat, dar a fost un caz în care nu mai eram pe aceeași lungime de undă”, a spus actrița.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Divorțul lui Reghe de Anamaria Prodan, subiect principal în presa internațională! Declarațiile impresarei dintr-o publicație italiană: „M-a înșelat cu o femeie de 28 de ani”

fiona o'carroll cantareata
Fiona O'Carroll și Martin Delany divorțează![Sursa foto: Instagram]

Fiona O'Carroll încă îl iubește pe Martin Delany!

Actrița și producătorul de televiziune au format un cuplu încă din timpul adolescenței, iar acest lucru i-a ajutat enorm în construirea unei frumoase povești de iubire, însă trecerea timpului nu a fost, în cazul lor, un avantaj. Acum că totul s-a schimbat, cei doi și-au dorit lucruri total diferite, astfel că nu mai rezonau și au fost nevoiți să își continue viețile pe drumuri separate.

Fiona O'Carroll și Martin Delany au împreună patru copii, Dexter, Isaac Joseph, Eli și Felix, iar după despărțire se vor ocupa în egală măsură de creșterea lor.

Citeste si: Andreea Tonciu, declarație de dragoste pentru soțul ei după ce s-a zvonit că divorțează: „Tot ce iubesc...”

Fiona O'Carroll și Martin Delany divorțează!
Fiona O'Carroll și Martin Delany divorțează![Sursa foto: Instagram]

„Eu și Martin ne-am cunoscut când eram foarte tineri.

Aveam 16 ani  și cred că el este tot ce am cunoscut vreodată și ne-am cam îndepărtat. Cred că am rezistat atâta timp pentru că, atunci când părinții mei s-au despărțit, a fost mediatizat și a fost un eveniment dureros. Încă îl iubesc foarte mult și îi doresc doar ce e mai bun pentru el și cred că și el simte același lucru pentru mine”, a declarat Fiona O’Carroll potrivit sundayworld.com.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

NOUTATE: Jador are o nouă iubită! Cine este domnișoara care i-a furat inima artistului: „Și-a petrecut aproape fiecare zi și noapte în apartamentul iubitei sale”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Adina Halas a spus totul! Ce i-a cumpărat George Burcea iubitei lui, Viviana Sposub: „ Cea mai tare informație ever”

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies