Jador se întoarce la Puterea dragostei? Artistul vrea să facă o nouă cucerire: „Să o iau pe fata aia frumoasă”

Jador se întoarce la Puterea dragostei?
Jador se întoarce la Puterea dragostei?

Cunoscutul cântăreț și-a pus pe gânduri fanii de pe Instagram după ultima sa afirmație! Se întoarce la Puterea dragostei?

Participarea la emisunea matrimonială de la Kanal D, „Puterea dragostei”, i-a adus lui Jador un succes răsunător, foarte mulți fani și mii de domnișoare foarte atente la orice mișcare pe care o face în spațiul public. De-a lungul timpului, artistul a scos piese care au ocupat mai mereu primele locuri în trendurile YouTube-ului românesc și a colaborat cu mulți alți cântăreți de succes, lucru din care a avut doar de câștigat.

Citeste si: Viviana Sposub și Nicoleta Dragne, noi replici acide la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Se comportă că un cățel bine dresat!”

Jador se întoarce la Puterea dragostei?
Jador se întoarce la Puterea dragostei?[Sursa foto: Instagram]

Jador se întoarce la Puterea dragostei?

Artistul a fost în centrul atenției în vremea în care a participat la emisiunea matrimonială, chiar dacă nu a câștigat el. Ei bine, se pare că experiența pe care a avut-o în casa dragostei nu a fost deloc neplăcută, astfel că acum și-ar dori să se întoarcă, dar cu o nouă țintă! Jador ar vrea să

calce din nou pragul platoului de filmare din Turcia pentru o fată frumoasă, după cum a spus chiar el în urmă cu puțin timp pe rețelele de socializare. S-ar putea întoarce pentru ea, dar n-a specificat exact cine este acea fată misterioasă. Rămâne de văzut dacă artistul va oferi mai multe detalii. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mariana de la Puterea dragostei, mămică în scurt timp? Tânăra are mari planuri de viitor: „Abia aștept să îmi spună «mamă»!”

Jador se întoarce la Puterea dragostei?
Jador se întoarce la Puterea dragostei?[Sursa foto: Instagram]

Este sau nu Jador într-o relație cu Sarah?

În ultima perioadă de timp, pe internet, s-a speculat faptul că Jador s-ar afla deja într-o relație de aproximativ trei săptămâni cu Sarah Nedelciu, o tânără de profesie tatuator, care l-ar fi făcut să se îndrăgostească de ea nebunește! Mai mult, solistul i-ar fi oferit de ziua ei un lănțișor din aur galben, semn că

își dorește să o aibă alături de acum încolo.

Ulterior, Jador a inițiat o sesiune de Q&A pe contul lui de Instagram, acolo unde a dezvăluit tuturor urmăritorilor lui că, de fapt, nu este implicat într-o relație, semn că încă nu a trecut peste despărțirea de Georgiana Elisei.

Sunt în pauză de la îndrăgosteli”, a scris acesta pe Instagram.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei, din nou certați? Mesajul postat de blondină scoate la iveală tot adevărul: „Să nu cerșești iubirea nimănui”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Andra Volos a plecat în vacanță cu un bărbat misterios! Cine este presupusul ei partener

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies