Petrică Mîțu Stoian a lăsat o avere uriașă! Cui îi rămâne și ce spune sora regretatului artist: „Asta m-a durut cel mai rău”

Petrică Mîțu Stoian a lăsat o avere uriașă!
Petrică Mîțu Stoian a lăsat o avere uriașă!

Celebrul interpret de muzică populară a lăsat o avere considerabilă! Cine a fost trecut pe testament?

Decesul celebrului cântăreț de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian, a zguduit din temelii întreaga țară și a lăsat în urmă o mulțime de semne de întrebare. La 61 de ani, artistul s-a stins din viață, iar rudele și apropiații acestuia sunt încă devastați, căci nimeni nu se aștepta ca totul să se întâmple atât de repede. 

Petrică Mîțu Stoian se lupta de ani buni cu cancerul, iar după ce s-a vindecat de Covid-19 a început un tratament alternativ la o clinica privata post covid, acolo unde a și făcut o ședință-test în urma căreia s-a simțit foarte rău.

Ulterior, medicii l-au dus de urgență la Spitalul Reșița, de unde mai apoi a ajuns la terapie intensivă. Artistul a făcut o insuficiență de organe și nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decedat sâmbătă, 6 noiembrie 2021, în jurul orei 21.

Citeste si: Victor Slav, dezvăluiri despre relația cu fiica lui, Sofia: „Este ceva fantastic, eu nu eram așa când eram copil”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Cui îi rămâne averea lui Petrică Mîțu Stoian

Foarte multă lumea se aștepta ca sora artistului să intre în posesia averii lui, însă aceasta a declarat în spațiul public cu totul altceva. Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, spune că încă nu a intrat în posesia lucrurilor fratelui său. 

Petrică Mîțu Stoian a lăsat o avere uriașă!
Petrică Mîțu Stoian a lăsat o avere uriașă![Sursa foto: Captură YouTube]

Maria Tărchilă a declarat în urmă cu puțin timp, la un post de televiziune, că deja și-a făcut un plan pentru a renova casa părintească, despre care spune că și-ar dori să o transforme în muzeu, în memoria lui Petrică

Mîțu Stoian, fratele său.

Citeste si: Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit oficial! Iubita politicianului a spus tot adevărul: „Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS...”

„Am aflat, din vorbă, că e pe firmă casa, am verificat și am văzut că nu e pe firmă. Am aflat și m-am supărat și pentru casa aia, voiam să-i fac acolo muzeu, să-i expun toate lucrurile acolo, asta m-a durut cel mai rău, că m-am gândit că nu mai pot să fac nimic”, a declarat Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu

Stoian la B1TV.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei, din nou certați? Mesajul postat de blondină scoate la iveală tot adevărul: „Să nu cerșești iubirea nimănui”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”

Nicoleta Nucă, victima unei afecțiuni des întâlnite! Cum a reușit artista să se vindece: „Nu te bucură absolut nimic în lumea asta”

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies