Lidia Buble și Harlys Becerra, motivul real al despărțirii! Artista a spus tot adevărul: „Nu există un singur vinovat”

Lidia Buble și Harlys Becerra, motivul real al despărțirii!
Lidia Buble și Harlys Becerra, motivul real al despărțirii!

Cântăreața a dat cărțile pe față și a spus tot adevărul din spatele despărțirii de actorul cubanez!

În urmă cu doar câteva luni, Lidia Buble și Harlys Becerra trăiau o frumoasă poveste de iubire care părea că nu se va sfârși prea curând, însă destinul a avut cu totul alte planuri pentru cei doi. În mod evident foarte îndrăgostită, solista nu se ferea să își declare dragostea față de actorul cubanez ori de câte ori avea ocazia, iar fotografiile împreună din vacanțe de lux erau deja la ordinea zilei.

Despărțirea era mai aproape decât ar fi crezut mulți, astfel că cei doi au ajuns la concluzia că ar fi mai bine să meargă pe drumuri separate.

Citeste si: George Burcea, din nou tătic? Fotografia publicată de actor indică faptul că Viviana Sposub este însărcinată: „Vine...”

Lidia Buble și Harlys Becerra, motivul real al despărțirii!
Lidia Buble și Harlys Becerra, motivul real al despărțirii![Sursa foto: Captură KANAL D]

Lidia Buble și Harlys Becerra, motivul real al despărțirii!

Lidia Buble și-a deschis sufletul și a vorbit sincer despre motivul real pentru care ea și Harlys Becerra au decis că este mai bine pentru amândoi să se despartă. Astfel, un punct principal ar fi fost distanța, căci se vedeau foarte rar din cauza faptului că actorul locuiește în altă țară. De asemenea, Lidia Buble a ținut să precizeze faptul că nu a fost un singur vinovat în toată această relație!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

În momentul în care ceva nu  funcționează eu sunt de părere că trebuie să punem stop, niciodată nu există un singur vinovat, vina e de ambele părți. Distanța e o problemă, distanța într-o relație nu e cel mai bun lucru. Nu cred că asta contează, cine a pus punct, a fost o poveste frumoasă", a declarat Lidia Buble, la  „Teo Show".

Citeste si: Alina Sorescu, vestea momentului după zvonurile divorțului de Alexandru Ciucu: „Cea mai mare bucurie a sfârșitului de an”

Lidia Buble și Harlys Becerra
Lidia Buble și Harlys Becerra[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

Lidia Buble: „Am rămas în bune relații”

Deși povestea lor de iubire a ajuns la final și pare că nu mai există cale de întoarcere, artista susține că a rămas în relații foarte bune cu actorul cubanez, la fel cum s-a întâmplat și în cazul fostelor relații. Cu această ocazie, Lidia Buble a menționat că de la Harlys Becerra a învățat foarte multe lucruri și nu ar putea să îi poarte pică niciodată.

„E un om cu care țin legătura, e un om frumos de la care am învățat foarte multe lucruri. Eu întotdeauna am rămas în bune relații cu foștii parteneri, suntem oameni, niciodată nu ne-am dat în cap sau nu ne-am mai salutat, uite, cum este și cu Răzvan. Sunt un om care își asumă fiecare decizie", a mai spus Lidia Buble, în cadrul emisiunii amintite. 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Nicoleta Luciu, prima declarație despre aşa-zisul divorț de Zsolt Csergo. Cum a reacționat bruneta după zvonurile despărțirii

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Visul neîmplinit al Deliei Budeanu

Geta Sterp, reacție acidă pe Instagram: „Aștept și niște mesaje de hate!” Ce a supărat-o atât de tare pe sora lui Culiță

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies