Codruț de la Puterea dragostei, surprins alături de o altă fată după ce a șters pozele cu Alexandra!

Alexandra și Codruț
Alexandra și Codruț

Susținătorii celor doi sunt de părere că nu mai formează un cuplu, după toate dovezile apătute în mediul online.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Alexandra și Coduț de la Puterea dragostei anunțau în mod public faptul că formeză din nou un cuplu, asta după ce în ultima perioadă de timp au traversat mai multe dificultăți în relație. Fericirea lor nu a durat atât de mult pe cât se așteptau fanii, asta pentru că Alexandra a dat mai multe semne la Instastory din care s-a înțeles că nu știe dacă mai este împreună cu iubitul ei sau nu, Codruț.

Pe de cealaltă parte, tânărul a făcut un gest care nu face decât să valideze zvonurile separării.

Citeste si: Ruxi Opulenta, în vizorul lui Marius Crăciun! Declarații în exclusivitate despre concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Sper să mă cheme...”

Alexandra și Codruț
Alexandra și Codruț[Sursa foto: Instagram]

Codruț de la Puterea dragostei, surprins alături de o altă fată

După ce a șters de pe Instagram toate fotografiile în care apărea alături de Alexandra, Codruț este văzut în compania altei domnișoare foarte cunoscute.

El a ieșit în oraș alături de Mariana de la Puterea dragostei, dar și cu George și Mădălina, ceea ce înseamnă că ar fi avut o întâlnire între cupluri. Alexandra nu a avut o primă reacție în acest sens și nici nu a șters fotografiile cu el de pe rețelele de socializare.

Codruț de la Puterea dragostei, surprins alături de Mariana!
Codruț de la Puterea dragostei, surprins alături de Mariana![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

În urmă cu puțin timp, blondina a organizat o sesiune de Q&A pe contul de Instagram, acolo unde a primit o întrebare legată de relația pe care o are în acest moment cu iubitul ei, Codruț. Pentru că s-au despărțit de foarte multe ori fără ca fanii să știe, acum apar din ce în ce mai multe întrebări despre acest lucru, iar de data aceasta răspunsul a fost cel puțin surprinzător.

Alexandra a dat de înțeles că nu știe dacă mai formează sau nu un cuplu cu Codruț, în condițiile în care abia s-au împăcat. Câștigătoarea sezonului trecut a emisiunii Puterea Dragostei nu a dorit să ofere mai multe detalii despre posibila separare de cel care i-a fost iubit multe luni la rând.

Citeste si: Fetița Marisei Paloma, prima apariție pe rețelele de socializare! Tatăl ei, Liviu Stanciu, a făcut publice imaginile

Alexandra de la Puterea dragostei
Alexandra de la Puterea dragostei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cum au ajuns cei doi la marea împăcare?

Alexandra și Codruț au vorbit despre momentul în care au s-au împăcat în emisiunea „Totul despre Puterea Dragostei”, găzduită de Cornelia Ionescu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube  WOWnews!

Cu toate că amândoi au dat semne că nu se vor mai întoarce niciodată unul la celălalt și chiar păreau că și-au găsit dragostea în brațele altor persoane, situația a fost cu totul alta.

Codruț a mărturisit în fața telespectatorilor că deși nu arăta, el îi urmărea Alexandrei fiecare pas și chiar se gândea la împăcare.

„O urmăream peste tot, pe Instagram, pe TikTok.   Știam ce face, doar că stăteam așa în umbră să mă asigur că e bine. Eram atent la orice detaliu, orice scotea pe gură. 

Eram la curent cu ce se întâmplă.  Eu încercam să mă iau cu altceva, să uit, dar nu am putut. Sau chiar dacă puteam, era pentru o perioadă scurtă de timp. Orice făceam, tot acolo mă ducea gândul”, a spus Codruț.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Nicoleta Luciu, adevărul din culisele relației de familie: „Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era alcoolic, ar fi un om extraordinar”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies