Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au dezvăluit sexul gemenilor! Celebrul fotbalist va deveni tată pentru a șasea oară

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez

Logodnica fotbalistului va naște anul următor! Cristiano Ronaldo va deveni tată pentru a șasea oară

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez vor deveni din nou părinți în doar câteva luni. Fotomodelul va aduce pe lume gemeni, iar sexul lor a fost anunțat, de curând, de celebrul fotbalist, care va fi tătic pentru a șasea oară!

Citeste si: Cristina Șișcanu vrea un al doilea copil? Anunțul i-a uimit pe fani: „Da, ne dorim!”

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez[Sursa foto: Instagram]

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au dezvăluit sexul gemenilor

Cristiano Ronaldo și logodnica lui, Georgina, au postat un videoclip de-a dreptul emoționant pe rețelele de socializare. Cei doi s-au filmat în timp ce le dezvăluie celorlalți copiii ai lor ce sex vor avea gemenii, dar nu oricum, ci cu ajutorul unor baloane umplute cu confetti. În unul dintre ele au fost confetti roz, iar în altul albastre, astfel că celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo și Georgina au anunțat că vor avea o fetiță și un băiețel.

„Când viața începe și iubirea nu se termină”, a transmis fotbalistul în vârstă de 36 de ani. În doar 24 de ore de la publicare, videoclipul a strâns nu mai puțin de 20,3 milioane de vizualizări. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, reacție în premieră despre fotografiile cu Anamaria Prodan nud: „Nu i-aș face așa ceva”

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez[Sursa foto: Instagram]

Cristiano Ronaldo este deja tată a 4 copii. Din relația lui cu Georgina Rodriguez s-a născut Alana, o fetiță care are astăzi 3 ani. Ceilalți trei copii ai lui Ronaldo, Cristiano Junior (11 ani) și gemenii Eva și Mateo (4 ani), sunt făcuți cu ajutorul unor mame surogat.

Citeste si: Alina Sorescu, vestea momentului după zvonurile divorțului de Alexandru Ciucu: „Cea mai mare bucurie a sfârșitului de an”

Cristiano Ronaldo este deja tată a 4 copii
Cristiano Ronaldo este deja tată a 4 copii[Sursa foto: Instagram]

Celebrul fotbalist și fotomodelul formează un cuplu din anul 2015, dar s-au logodit abia în vara anului trecut. Într-un interviu pentru revista Elle, Georgina Rodriguez mărturisea că s-a îndrăgostit la prima vedere de fotbalist și a simțit imediat că sentimentul era reciproc.

„Prima întâlnire cu Ronaldo a fost la magazinul Gucci unde lucram eu ca asistentă de vânzări. Câteva zile mai târziu ne-am revăzut la evenimentul unui alt brand.

Atunci am putut vorbi într-o atmosferă relaxată, în afara jobului. A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi”, a povestit frumoasa Georgina Rodriguez. 

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Theo Rose, retrospectiva anului 2021! Jorge i-a mai adăugat ceva pe listă: „Rămâi și însărcinată anul ăsta...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies