Solstițiul de iarnă 21 decembrie 2021! Ce va aduce pentru fiecare zodie în parte?

Solstițiu de iarnă - 21 decembrie 2021
Solstițiu de iarnă - 21 decembrie 2021

Solstițiul de iarnă 2021 vine în acest an pe data de 21 decembrie! Iată ce înseamnă acest lucru pentru zodia ta.

Solstițiul de iarnă reprezintă începutul sezonului rece din punct de vedere astrologic. Acest fenomen are un puternic impact asupra zodiilor de foc și de pământ pentru că acești nativi sunt cei mai dependenți de lumină și de energia solară.

Citeste si: 21 DECEMBRIE 2021: Horoscop zilnic marţi. O zodie trebuie să se reapuce de sport şi dietă!

Solstițiu de iarnă - 21 decembrie 2021
Solstițiu de iarnă - 21 decembrie 2021[Sursa foto: PixaBay]

Solstițiu de iarnă 21 decembrie 2021! Ce va aduce pentru fiecare zodie în parte?

BERBEC- Solstițiul de iarnă reprezintă, pentru nativii acestei zodii, un moment-cheie prin care ar trebui să își reconsidere abordările încăpățânate și deciziile de lider. Acest lucru ar putea duce la o mai bună comunicare cu cei din jur.

TAUR- Taurii ar putea întâmpina momente destul de complicate, insă acest lucru îi va putea ajuta să accepte realitatea care nu este întotdeauna pe placul lor.

GEMENI- Solstițiul de iarnă 21 decembrie reprezintă o perioadă foarte bună pentru nativii acestei zodii! Acum este momentul perfect să te eliberezi și să te relaxezi, căci îți vei da seama că lucrurile s-au schimbat în bine față de cum erau în aceeași perioadă a anului trecut.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

RAC- Ese posibil să te afli departe de lucrurile și oamenii pe care obișnuiai să îi alături, însă nu dispera! Un străin îți va face o mare favoare și îți vei da seama că este în siguranță oriunde te-ai duce.

LEU- Este momentul potrivit pentru nativii acestei zodii să ia lucrurile mai în serios. Solstițiul de iarnă te-ar putea ajuta să faci față mai bine situațiilor dificile în care te afli și, de asemenea, își vei depăși temerile care se ascund în sufletul tău.

FECIOARĂ- Nativii acestei zodii ar trebui să își asculte cu mare atenție instnctele! Doar așa vei avea parte de noroc dublu!

BALANȚĂ- Gândește-te mai mult la tine! Nativii acestei zodii ar trebui să stea departe de emoțiile celorlate persoane din jurul lor, căci acest lucru i-ar putea abate de la curs.

Citeste si: CITEȘTE: Cifra destinului influențează viața unei persoane. Cum obții bunăstarea prin intermediul numerologiei

Solstițiu de iarnă - 21 decembrie 2021
Solstițiu de iarnă - 21 decembrie 2021[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Solstițiul de iarnă2021! Iată ce înseamnă acest lucru pentru zodia ta

SCORPION- Nativii acestei zodii ar trebui să fie mai atenți la oamenii sau lucrurile care joacă un rol foarte important în viața lor.

S-ar putea să ai un sentiment profund de dezamăgire, căci toate acestea pot dispărea din peisaj într-un timp foarte scurt.

SĂGETĂTOR- Solstițiul de iarnă vine pentru nativii acestei zodii cu un moment în care trebuie să ia o decizie foarte importantă. Dacă ți-ai folosit toate forțele pentru a construi ceva până acum, nu te gândi nici măcar o clipă la abandon!

CAPRICORN- Chiar dacă nu ai reușit să își duci toate planurile la bun sfârșit, trebuie să vezi partea plină a paharului.

Retrospectiva anului nu arată deloc rău, deci ar trebui să fii recunoscător.

VĂRSĂTOR- Solstițiul de iarnă reprezintă pentru nativii acestei zodii una dintre cele mai bune perioade în care ar trebui să își construiască o nouă cale de urmat.

PEȘTI- Este timpul să lași trecutul în urmă, acolo unde îi este locul! Acordă mai multă atenție persoanelor din jurul tău, căci acestea ar putea să-ți deschidă noi oportunități.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Vlad Zamfirescu a divorțat de soția sa, Mihaela, după 26 de ani de căsnicie!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies