Codruț de la Puterea dragostei, despre relația cu Mariana după despărțirea de Alexandra: „Este un om la care țin”

Codruț de la Puterea dragostei, despre relația cu Mariana
Codruț de la Puterea dragostei, despre relația cu Mariana

Codruț Pop a vorbit despre relația pe care o are cu Mariana! Vestea vine după despărțirea de Alexandra.

Codruț și Alexandra de la Puterea dragostei sunt oficial despărțiți, confirmarea venind chiar din partea tânărului care menționează că lipsa încrederii a fost unul dintre principalii factori care au dus la marea separare. Fanii așteptau cu sufletul la gură noi detalii despre ceea ce se întâmplă între cei doi, dat fiind faptul că atât Codruț, cât și Alexandra începuseră deja să își șteargă toate fotografiile pe care le aveau împreună pe rețelele de socializare.

Citeste si: Mălina Avasiloaie a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Alin, după doar cinci luni de relație: „Vrem o familie, un viitor împreună!”

Codruț și Alexandra de la Puterea dragostei
Codruț și Alexandra de la Puterea dragostei[Sursa foto: Instagram]

Codruț de la Puterea dragostei, despre relația cu Mariana după despărțirea de Alexandra

În urmă cu puțin timp, pe social media, circula o fotografie în care apar Codruț și Mariana, alături de George și Mădălina, lucru ce i-a pus pe fani pe gânduri.

În cadrul emisiunii „Totul despre Puterea dragostei” by Cornelia Ionescu, difuzată pe pagina de Youtube Wownews, Codruț Pop a dezvăluit că între ei nu există nimic mai mult decât o prietenie. 

„Eu cu Mariana, într-adevăr, am mai vorbit. Eu cu Mariana nu am vorbit niciodată despre o relație. Este un om la care țin, aveam o conexiune bună, empatizam unul cu altul, ne distram.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Între mine și Mariana nu a fost nimic, nici măcar un pupat pe obraz sau pe buze, nici măcar o discuție despre o relație. Niciodată. Nu aș putea să îmi bat joc vreodată de Mariana”, a declarat Codruț Pop pentru sursa citată.

Cum lipsa încrederii față de el a determinat-o pe Alexandra să ia decizia separării, mulți s-au întrebat dacă nu cumva fotografia cu Mariana ar fi fost de vină.

Întrebat fiind dacă este adevărat, Codruț Pop a negat vehement.

„Nu cred că a deranjat-o, dar nu mi-a spus nimic de fotografie. Oamenii care ne cunosc știu că între noi nu a fost nimic. Ne înțelegem bine amândoi, vorim, dar nici măcar lucrurile serioase nu ni le vorbim”, a recunoscut tânărul.

Citeste si: Jador, imagini de pe masa de operație! La ce intervenție a fost supus tânărul artist: „Acum am nevoie de...”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Codruț de la Puterea dragostei, despre relația cu Mariana
Codruț de la Puterea dragostei, despre relația cu Mariana[Sursa foto: Instagram]

Codruț de la Puterea dragostei, motivul real pentru care s-a despărțit de Alexandra

Tânărul a dat cărțile pe față și le-a spus tuturor faptul că lipsa încrederii a fost motivul principal pentru care a decis să pună capăt poveștii de dragoste. Gelozia Alexandrei l-a făcut să se distanțeze din ce în ce mai mult, dat fiind faptul că de aici porneau deseori toate certurile și neînțelegerile lor.

„Nu are încredere deloc și nici nu vrea să mă înțeleagă(…) Eu ieșeam, dar nu mă duceam nici să mă distrez. Îmi spune că îmi bat joc… Ne-am dus fiecare pe treaba lui. Ne certăm din orice. Nu pot să zic că avem un motiv atât de bun, pur și simplu e lipsă de încredere. Ea nu are în mine deloc și nu este nimic, ceva ce aș fi făcut”, a adăugat Codruț Pop pentru sursa citată anterior.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Nicoleta Dragne a părăsit „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ruxi, cea cu care se înțelegea cel mai bine, a rămas șocată: „Nu știu să descriu ce simt”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies