Ioana Grama și Alex Tăgurean s-au despărțit! Anunțul a fost făcut chiar de influenceriță: „Nu e nicio cale de întoarcere”

Ioana Grama și Alex Tăgurean s-au despărțit!
Ioana Grama și Alex Tăgurean s-au despărțit!

După doi ani de mariaj, Ioana Grama și Alex Tăgurean au decis să se despartă! La cine va rămâne fetița lor, Ayana

Ioana Grama și Alex Tăgurean s-au căsătorit în urmă cu doi ani și au împreună au o fetiță superbă, Ayana, care le aduce zâmbete în fiecare zi. Vestea că cei doi nu mai formează un cuplu a venit ca un șoc pentru toată lumea, mai ales că nu au dat semne până acum că lucrurile între ei nu mai sunt la fel ca înainte. Ioana Grama a mărturisit, chiar pe pagina ei de Instagram, că nu mai există cale de întoarcere, însă vor fi mereu o familie pentru fetița lor, Ayana.

Citeste si: Geta Sterp răspunde acuzațiilor conform cărora familia ei îl exploatează pe Beni! Ce a spus sora lui Culiță Sterp

Ioana Grama și Alex Tăgurean s-au despărțit!
Ioana Grama și Alex Tăgurean s-au despărțit![Sursa foto: Instagram]

Ioana Grama și Alex Tăgurean s-au despărțit!

De asemenea, vloggerița a ținut să menționeze faptul că între ei nu au existat certuri sau acuzații de infidelitate, decizia de a se despărți venind din partea amândurora.

„Vreau să vă anunț că, de ceva vreme. Eu cu Alex nu mai formăm un cuplu, însă formăm o familie pentru tot restul vieșți.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Am fost bincuvântați cu cel mai minunat copil pentru care suntem recunoscători în fiecare secundă a vieții noastre.

A fost o decizie foarte grea și am evitat cât am putut pasul acesta, însă, atunci când simți că ai încercat totul și că nu e nicio cale de întoarcere, înseamnă că cel mai bine este să te oprești. Credem că este cea mai bună decizie, atât pentru sănătatea noastră psihică și emoțională, cât și pentru Ayana.

Nu ne-am certat, nu ne-am înșelat, nu ne urâm.

Ne respectăm, ne înțelegem, ne susțnem, ne ajutăm unul pe celălalt indiferent de situație și nevoi și, cel mai important, petrecem timp împreună și îi oferim Ayanei toată iubirea și afecțiunea, pentru că ea să se dezvolte în continuare frumos, așa cum a făcut-o până acum.

Așa cum până acum v-am împărtășit momente sensibile din relația noastră, am decis că ar fi momentul să știți și acest lucru.

Mulțumim pentru înțelegere și am prefera să nu dezvoltăm foarte mult acest subiect”, este mesjaul postata de Ioana Grama, la secțiunea de Instastory.

Citeste si: Nicoletei Dragne nu îi este rușine cu trecutul ei! Ce a făcut în Anglia fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Ioana Grama și Alex Tăgurean s-au despărțit!
Ioana Grama și Alex Tăgurean s-au despărțit![Sursa foto: Instagram]

Ioana Grama și Alex Tăgurean au mers la terapie de cuplu

Nu este pentru prima oară când Ioana Grama și Alex Tăgurean trec prin momente dificile! Cei doi au fost la un pas de separare în primăvara acestuia an, astfel că au apelat la ajutor specialiștilor pentru a rezolva problemele din căsnicie. Ulterior, lucrurile păreau că au revenit la normal, însă nu pentru mult timp.

„Am luat decizii de a merge la terapie de cuplu, deja am fost la două ședințe împreună, nu cred că e o rușine să spun lucrul ăsta, nu există relații perfecte, cu toții avem minusuri și plusuri în relațiile noastre, nu avem de ce să ne dăm în cap.

Dacă o să fie bine o să fie bine, dacă nu o să fie bine tot bine o să fie. Suntem niște oameni cu coloană vertebrală care au luat o pauză atunci când greșesc și care vor să facă să fie bine”,  a explicat Ioana Grama.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Actorul Casey Cott din serialul Riverdale s-a căsătorit! Primele imagini de la marele eveniment

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies