Victor Slav, detalii din culisele „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cum s-a înțeles, de fapt, cu Anda Adam

Victor Slav și Anda Adam
Victor Slav și Anda Adam

Co-prezentatorul emisiunii de la Kanal D a făcut noi dezvăluiri despre interacțiunea pe care a avut-o cu Anda Adam.

Victor Slav și Anda Adam au format un cuplu în urmă cu mai bine de nouă ani de zile. Artista a fost concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”, acolo unde a avut ocazia să îl reîntâlnească pe fostul ei partener de viață într-un context care a stârnit multe reacții din partea fanilor emisiunii și nu numai. La un moment dat, prezentatoarea competiției de modă, Ilinca Vandici, a fost înlocuită pentru scurt timp cu Victor Slav, iar apariția lui în platou a fost cel puțin surprinzătoare.

Ulterior, acesta a rămas pe postul de co-prezentator, timp în care a avut ocazia de a interacționa din nou cu fosta lui iubită, Anda Adam.

În cadrul unui interviu pentru VIVA, Victor Slav a făcut prezentarea din spatele camerelor de filmat și a vorbit despre cum s-a înțeles cu Anda Adam în culisele emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Citeste si: Victor Slav și Bianca Drăgușanu, decizie pe final de an. Ce planuri are prezentatorul: „Fac cumva să-mi iau copilul”

Victor Slav
Victor Slav[Sursa foto: Instagram]

Victor Slav, despre exepriența de co-prezentator în emisiunea de la Kanal D

Întrarea lui în platoul show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities” a strârnit nenumărate reacții atât din partea apropiaților, cât și din partea fanilor, cei care știau că a format un cuplu cu Anda Adam, care încă se afla în emisiune. Chiar și așa, Victor Slav face față cu brio presiunii competiției, astfel că mărturisește, pentru sursa citată anterior, că până acum a primit doar feedback pozitiv din partea tuturor.

„O să fiu foarte sincer, nu mă uit la mine în emisiuni, nu îmi place de mine când mă uit la televizor, știu că sunt mulți oameni care au problema asta. Primesc însă destul de des feedback pozitiv, că mă descurc bine, mai ales de la familie și prieteni. Dacă sunt la „Bravo, ai stil! Celebrities, înseamnă că ceva fac sigur bine”, a declarat co-prezentatorul.

Citeste si: Iubita lui Victor Slav, schimbare majoră de look! Selina este acum de nerecunoscut!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Anda Adam
Anda Adam[Sursa foto: Instagram]

Chiar dacă în prima ediție s-au observat foarte clar emoțiile pe care le avea, Victor Slav a reușit să se adaptaze, iar acum face senzație în platou.

Mai mult, acesta spune că a fost anunțat din scurt că trebuie să o înlocuiască pe Ilinca Vandici, astfel că nu a avut prea mult timp la dispoziție pentru a se pregăti din punct de vedere emoțional.

„În prima emisiune am avut mari emoții, este firesc, pentru că am fost anunțat din scurt că îi voi ține locul Ilincăi. Am răspuns afirmativ, cunoșteam în mare show-ul, nu din punctul de vedere al prezentatorului.

Am fost două sezoane  implicat activ în această emisiune, făceam parte din Brigada Sexy, dar nu m-am concentrat pe ceea ce făcea prezentatorul.

Este greu să intri de pe o zi pe alta să prezinți un show, neștiind în detaliu toți pașii acestuia. Am fost foarte concentrat pe ce se întâmplă și pe ce urma să se întâmple în platou, pe structura show-ului.

Nu am avut timp
de repetiții, dar sper că m-am adaptat foarte repede acestui nou rol”, a mai spus Victor Slav pentru sursa citată anterior.

Citeste si: Victor Slav, dezvăluiri despre relația cu fiica lui, Sofia: „Este ceva fantastic, eu nu eram așa când eram copil”

Victor Slav și Anda Adam
Victor Slav și Anda Adam

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Victor Slav, despre cum s-a înțeles, de fapt, cu Anda Adam 

Victor Slav și Anda Adam au fost împreună șase ani, din 2006 până în 2012, dar s-au despărțit din cauza unor neînțelegeri și au decis să meargă pe drumuri separate. Potrivit declarațiilor oferite de apropiați, se pare că prezentatorul TV se grăbea la vremea respectivă sa organizeze nunta și să treacă, bineînțeles, la pasul următor și anume să devină tătic. Cântăreața nu a fost de acord la momentul respectiv, argumentându-și deciziile având la bază ideea că nu este pregătită pentru acești pași foarte importanți. 

După aproape 10 ani de la despărțire, cei doi au avut ocazia să interacționeze la „Bravo, ai stil! Celebrities”, însă lucrurile nu au fost așa cum au crezut toți. Victor Slav a mărturisit că filmările le ocupă aproape tot timpul, astfel că nu a avut de prea multe ori oportunitatea de a discuta cu concurentele, implicit cu Anda Adam.

Citeste si: Victor Slav, detalii despre nunta cu Selina, iubita lui! Ce planuri are vedeta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Știu foarte clar ce vreau”

Victor Slav și fetița lui, Sofia
Victor Slav și fetița lui, Sofia[Sursa foto: Instagram]

„Suntem doi oameni civilizați, ne-am despărțit acum nouă ani și, între timp, fiecare a mers pe drumul său, ne-am
refăcut viețile, avem, iată, și copii. Nu am avut timp să vorbim în pauzele dintre filmări, nu numai cu Anda, ci în
general, cu nicio concurentă. Filmăm în regim de live și nu avem vreme de discuții.

Concurentele sunt extrem de ocupate, trebuie să se machieze, să își îmbrace ținutele, nu este timp pentru relaxare. Nu știu cum pare din afară, dar nu este timp de stat la cafele. Nu există pauze decât între emisiuni, dar și atunci se filmează testimoniale, în culise, fiecare minut este bine folosit, pentru că este un reality, camerele merg în culise, în cabinele juraților, concurentelor”, a mai spus Victor Slav.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ilinca Vandici, Raluca Bădulescu și Victor Slav au adus speranță în casa unei familii greu încercată de soartă, în cadrul campaniei Kanal D "Dăruiește Crăciun"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies