Nicoleta Nucă vrea să plece definitiv din România împreună cu iubitul ei! De ce a luat artista această decizie

Nicoleta Nucă vrea să plece definitiv din România împreună cu iubitul ei!
Nicoleta Nucă vrea să plece definitiv din România împreună cu iubitul ei!

Artista a dat cărțile pe față și a recunoscut că are în plan să se mute definitiv din țară împreună cu iubitul ei.

Nicoleta Nuca pare mai hotărâta ca niciodată să părăsească pentru totdeauna România! Vedeta a declarat, în urmă cu scurt timp, că ea și partenerul ei de viață, Alex Ursache, au serios în plan să se mute în altă țară, iar motivele pentru care își doresc să facă acest pas foarte important nu sunt deloc puține. 

Citeste si: Ioana Grama și Alex Tăgurean s-au despărțit! Anunțul a fost făcut chiar de influenceriță: „Nu e nicio cale de întoarcere”

Nicoleta Nucă vrea să plece definitiv din România împreună cu iubitul ei!
Nicoleta Nucă vrea să plece definitiv din România împreună cu iubitul ei![Sursa foto: Instagram]

Nicoleta Nucă vrea să plece definitiv din România împreună cu iubitul ei!

Nicoleta Nucă și Alex Ursache, partenerul ei de viață, trăiesc o adevărată poveste de dragoste. Artista are parte de un succes răsunător din punct de vedere profesional, ea aflându-se mai mereu în top-ul preferințelor muzicale de pe YouTube-ul românesc. Chiar și așa, frumoasa solistă nu este deloc mulțumită de oportunitățile pe care le are țara noastră, astfel că a luat decizia, împreună cu iubitul ei, de a se muta definitiv în altă parte.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cu toate că momentan nu are în plan să aducă pe lume un copil, Nicoleta Nucă spune că pe viitor speră să poată reuși acest lucru, dar este exclus să nască la noi în țară.

„Mi-aș dori să fac copii dacă aș ști că trăiesc într-o societate cum trebuie, nu una ca a noastră.

Tocmai de asta avem în plan să ne mutăm într-o altă țară. Treaba cu copiii e în plan foarte îndepărtat. Nu-mi doresc copii, nu simt că e momentul potrivit pentru mine. Am trăit mult prea puțin ca să îmi doresc asta”, a declarat artista pentru  Click.

Citeste si: Sensy vrea să devină mămică de băiat! Declarațiile neașteptate făcute de fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „De acum încolo este timpul!”

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

 

Nicoleta Nucă și Alex Ursache vor să facă nunta peste hotare!

Pentru că tradițiile de la noi din țară nu sunt deloc pe placul ei, Nicoleta Nucă spune că își dorește să se căsătorească cu iubitul ei în altă țară. Potrivit artistei, evenimentul ar trebui să fie exclusivist, dar totuși cu puține persoane, doar cei din familie și prietenii apropiați.

„Ne dorim să facem nunta peste hotare într-un număr extrem de restrâns, doar familia și atât. Ne gândeam să o facem anul viitor în Italia, pe insula Capri. Nunta pentru mine este sărbătoarea iubirii a doi oameni, nu-mi plac deloc tradițiile de aici, de acasă. Rochia nu m-am gândit încă cum va fi, dar clar nu va fi una de prințesică. Va fi o rochie din stofă, simplă, un hand-made, important este să fie unicat, să nu semene cu a altcuiva”, a declarat cântăreața, pentru sursa citată anterior.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cântăreața Shondy a fost cerută în căsătorie la Paris! Tânăra a spus marele „DA”: „Am plâns de emoții”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies