Valerie Lungu a cedat nervos! Cu lacrimi în ochi, influencerița le-a spus totul fanilor: „Am vrut să renunț de 2-3 ori”

Valerie Lungu, mesaj în hohote de plâns pentru fanii ei!
Valerie Lungu, mesaj în hohote de plâns pentru fanii ei!

Problemele din viața vedetei se amplifică pe zi ce trece, astfel că le-a spus fanilor la ce concluzie a ajuns.

Valerie Lungu este una dintre cele mai cunoscute persoane publice de la noi din țară. Tânăra a fost concurentă la „Bravo, ai stil”, acolo unde s-a luptat cu toate puterile pentru a câștiga titlul de cea mai stilată femeie din România, însă stresul și presiunea emisiunii au determinat-o să se retragă. Despre acest subiect, Valerie Lungu a menționat că a suferit foarte mult, însă lucrurile s-au mai calmat între timp.

Acum, tânăra moldoveancă se confruntă cu o altă probleme majoră.

Citeste si: Sensy vrea să devină mămică de băiat! Declarațiile neașteptate făcute de fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „De acum încolo este timpul!”

Valerie Lungu, mesaj în hohote de plâns pentru fanii ei!

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” le-a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare, plângând, cum vrea să renunțe la tot ce a construit până acum, spre dezamăgirea celor care o urmăresc pas cu pas.

Valerie Lungu are o comunitate impresionantă de oameni care o susțin și o apreciază, în acest moment având nu mai puțin de 350 de mii de urmăritori pe Instagram.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Valerie Lungu, mesaj în hohote de plâns pentru fanii ei!
Valerie Lungu, mesaj în hohote de plâns pentru fanii ei![Sursa foto: Instagram]

Vedeta le-a explicat oamenilor că meseria pe care o practică, aceea de influencer, nu este deloc ușoară, ba chiar foarte epuizantă.

Cu toate că apare în ipostaze excelente și călătorește în vacanțe de lux, Valerie Lungu povestește că sunt și părți negative, drept pentru care s-a gândit de nenumărate ori să renunțe definitiv la meseria prin intermediul căreia a ajuns celebră în România.

Citeste si: Nicoleta Nucă vrea să plece definitiv din România împreună cu iubitul ei! De ce a luat artista această decizie

Astfel, Valerie mărturisește că, deși a încercat să își regăsească motivația pentru a aduce în fața oamenilor material de calitate, simte că nu este de ajuns, drept pentru care s-a gândit să se oprească pur și simplu. Rămâne de vâzut dacă fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” se va reprofila sau nu în următoarea perioadă de timp.

„Am încercat să îmi găsesc motivația să continui să vă bucur cât mai mult.

Am vrut să renunț până acum de 2-3 ori în ultimele zile. M-am plictisit de ceea ce fac și parcă nu mai am nicio idee bună. Am o criză, clar”, a spus Valerie Lungu pe Instagram.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Theo Rose, retrospectiva anului 2021! Jorge i-a mai adăugat ceva pe listă: „Rămâi și însărcinată anul ăsta...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies