Anda Adam, primul mesaj după incidentul din Poiana Brașov. Artista a fost zgâriată pe față de o turistă

Anda Adam, primul mesaj după incidentul din Poiana Brașov
Anda Adam, primul mesaj după incidentul din Poiana Brașov

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a încercat să uite tot incidentul și s-a bucurat în continuare de vacanța în familie.

Anda Adam a fost implicată într-un incident mai puțin plăcut chiar în Ajunul Crăciunului! Aflată împreună cu familia în Poiana Brașov, artista a avut parte de un moment total neașteptat, însă a trecut cu bine peste tot ce s-a întâmplat și a încercat să se bucure în continuare de vacanță.

Citeste si: Victor Slav, detalii din culisele „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cum s-a înțeles, de fapt, cu Anda Adam

Anda Adam, vacanță de vis împreună cu familia la Poiana Brașov
Anda Adam, vacanță de vis împreună cu familia la Poiana Brașov[Sursa foto: Instagram]

Anda Adam, primul mesaj după incidentul din Poiana Brașov

Blondina nu s-a lăsat deloc afectată de incident și a continuat să se bucure de momentele speciale împreună cu familia ei. Recent, diva a publicat, pe rețelele de socializare, o serie de fotografii în care apare alături de viitorul ei soț, dar și de fiica ei, Evelin, ca o adevărată familie. Anda Adam a transmis, de asemenea, și un mesaj pentru toți cei care o urmăresc.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Vedeta i-a îndemnat pe toți să se bucure din plin de fiecare clipă petrecută alături de familie și apropiați: „Iubiți-vă și bucurați-vă de fiecare clipă!", a scris Anda Adam pe contul ei e Instagram, în dreptul a două fotografii cu logodnicul ei. 

Citeste si: Anda Adam, adevăratul motiv pentru care a părăsit „Bravo, ai stil! Celebrities”. Vedeta a izbucnit în lacrimi: „Familia mea și sănătatea...”

Anda Adam, vacanță de vis împreună cu familia la Poiana Brașov
Anda Adam, vacanță de vis împreună cu familia la Poiana Brașov[Sursa foto: Instagram]

Anda Adam și logodnicul ei
Anda Adam și logodnicul ei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Anda Adam, agresată de o turistă chiar în Ajunul Crăciunului

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a avut parte de un moment total neașteptat chiar în incinta hotelului unde se cazase împreună cu familia, la Poiana Brașov. Conform adevărul.ro, Anda Adam ar fi avut o mică dispută cu o altă turistă aflată în hotel, însă totul a degenerat într-un incident de proporții.

Artista ar fi fost zgâriată și agresată de femeie, moment în care polițiștii au fost nevoiți să intervină. 

„La data de 24 decembrie 2021, în jurul orei 15:10, Poliţia Staţiunii Poiana Braşov a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că, în interiorul unei societăţi în regim hotelier situate pe raza Staţiunii Poiana Braşov din judeţul Braşov, are loc un conflict spontan între două persoane de sex feminin.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat persoanele implicate.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări, în rem, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "lovirea sau alte violenţe", instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente, în care se va propune soluţie legală la finalizarea anchetei.", a declarat pentru sursa citată anterior Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov. 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Anda Adam, moment de panică într-un centru de înfrumusețare! Ce i s-a întâmplat chiar înainte să intre: „ Am constatat că îmi lipsește...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies