8 filme pentru un Revelion in doi

Filme de Revelion
Filme de Revelion pentru cuplu

Descoperă cele mai frumoase filme de Revelion, cele mai frumoase comedii romantice de Revelion pe care să le vizionezi cu partenerul de viață.

De doi ani, Revelionul a devenit atipic pentru multe persoane. Dacă înainte multe persoane obișnuiau să petreacă trecerea dintre ani la restaurant ori la petreceri fastuoase, în prezent multe cupluri aleg să petreacă această noapte acasă.

Iar un Revelion petrecut acasă nu poate fi perfect fără o serie de filme de Revelion. Iar dacă se întâmplă să fie cu persoana iubită, cu atât mai bine!

Cele mai bune filme pe care să le vezi de Revelion cu partenerul tau

Perioada sărbătorilor de iarnă este perfectă pentru a petrece momente de relaxare alături de partenerul de viață sau alături de cei dragi în fața televizorului.

Citeste si: DESCOPERĂ: 4 filme cu Moș Crăciun pentru întreaga familie

Serendipity

Filmul are deja 20 de ani de când a fost lansat, însă este unul dintre cele mai populare filme de sărbători.

Un film romantic cu Joan Cusack și Kate Beckinsale de urmărit alături de partenerul de viață de Revelion. Povestea îi prezintă pe Jonathan și pe Sara care se întâlnesc în timpul sezonului de cumpărături pntru Crăciun și care încearcă să cumpere aceeași pereche de mănuși negre. Între cei doi există o atracție irezistibilă din primele secunde, chiar dacă fiecare este implicat într-o altă relație. Ei mănâncă împreună o înghețată la restaurantul Serendipity 3 din New York și își spun la revedere, nu înainte ca Sara să îl pună pe Jonathan să își scrie numele și numărul de telefon pe o bancnotă
de 5 dolari, dar bancnota ajunge să fie pierdută la magazinul de înghețată. Cei doi se despart, fără a ști cum se numește celălalt și astfel se lasă în voia sorții.

Filme romantice de Revelion
Filme romantice de Revelion pentru cuplu[Sursa foto: Unsplash]

Citeste si: DESCOPERĂ: 10 filme romantice pentru serile în doi. Sunt potrivite pentru orice ocazie

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Doamna Doubtfire

Doamnă Doutfire. Eroul filmului își perde slujba, soția sa îl părăselte, aceasta îi permite să își vadă copii doar o dată pe săptămână. Din acest motiv, personajul interpretat de regretatul Robin Williams decide să se deghizeze într-o femeie în vârstă și să fie bonă pentru cei trei copii. Această poveste este urmată de o serie de evenimente incredibile, datorită cărora filmul a câștigat popularitate.

Personajul principal ajunge să câștige din nou dragostea familiei sale, iar filmul este unul dintre cele mai amuzante, avându-i în distribuție și pe Pierce Brosnan și pe Sally Field.

Filme de vazut de Revelion
Filme de vazut de Revelion in 2[Sursa foto: Unsplash]

Oceans 11

Acțiunea filmului are loc în noaptea de Anul Nou, atunci când membrii Rat Pack plănuiesc să jefuiască mai multe cazinouri din Las Vegas. Filmul este din 1960, dar mai există și o variantă din anul 2001, cu mai mulți actori iubiți în toată lumea.

Ocean's Eleven are o distribuție de excepție, incluzându-i pe George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Don Cheadle, Andy García, Bernie Mac și Julia Roberts. Povestea îi urmărește pe prietenii Danny Ocean(Clooney) și Rusty Ryan (Pitt), care plănuiesc un furt de 160 de milioane de dolari de la proprietarul cazinoului Terry Benedict (García), iubitul fostei soții a lui Ocean, Tess (Roberts).

 

Filme de dragoste pentru o noapte în doi

Love, Actually

Pur și simplu dragoste este un film din anul 2003 cu Hugh Grant, Liam Neeson, Colin Firth, Laura Linney, Emma Thompson, Keira Knightley și Rowan Atkinson în rolurile principale.
Filmul prezintă 10 povești de dragoste separate, iar povestea începe cu cinci săptămâni înainte de Crăciun. În poveste, lumea descoperă că cei 20 de protagoniști au ceva în comun și a devenit unul dintre cele mai populare filme de dragoste de sărbători.

Filme vechi de dragoste
Filme vechi de dragoste de urmarit de Revelion[Sursa foto: Unsplash]

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

„While you were sleeping”

„While you were sleeping” este o comedie romantică din 1995, cu Sandra Bullock și Bill Pullman în rolurile principale numai bună pentru noaptea dintre ani.


When Harry met Sally

Filmul a apărut în 1989. Acțiunea se concentrează în jurul a două petreceri de Revelion și îi are în distribuție pe Meg Ryan, Billy Crystal în rolurile principale. Povestea urmărește personajele din titlu din momentul în care s-au întâlnit la Chicago, chiar înainte de a împărtăși o călătorie prin țară, prin cei doisprezece ani de întâlniri întâmplătoare în New York City. Pot oare bărbații și femeile să fie doar prieteni?

 

Filme de comedie de neratat


Jurnalul lui Bridget Jones

Seria Bridget Jones este una dintre cele mai de succes atunci când vine vorba de comedie pentru noaptea dintre ani. Renée Zellweger, în rolul principal, ajunge să fie dorită de către doi bărbați. Mereu preocupată de greutatea sa, Bridget Jones ajunge într-un adevărat triunghi amoros.

Succesul filmului a dat naștere unei francize Bridget Jones cu două sequele la fel de reușite, Bridget Jones: The Edge of Reason (2004) și Bridget Jones's Baby (2016) și promite câteva ore de comedie.

The Holiday

The Holiday este o comedie romantică din 2006, care îi are rolurile principale pe Kate Winslet și pe Cameron Diaz, două femei care ajung să facă un schimb de case în timpul sărbătorilor de iarnă. Cele două ajung să îi cunoască pe Jude Law și pe Jack Black și până la dragoste nu mai este decât un singur pas.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

CITEȘTE: Cum apare plictiseala în relație. Foarte multe cupluri fac o greşeală majoră

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies