Roxana Buzoiu, dezvăluiri uluitoare despre relaţia cu Sendo: „Nu un copil, ci doi”

Roxana Buzoiu și Sendo
Roxana Buzoiu și Sendo

Fosta concurentă a emisiunii matrimoniale a vorbit chiar în noaptea de Revelion despre căsătoria cu iubitul ei

Roxana Buzoiu se numără printre cele mai cunoscute foste concurente de la Puterea dragostei, iar după ce a părăsit emisiunea tânăra s-a mutat pe rețelele de socializare, acolo unde a reușit să strângă o comunitate impresionantă de fani, care o susțin și o apreciază în continuare pentru ceea ce este și ce face. Nu mai este un secret faptul că șatena se iubește de luni bune cu un tânăr de culoare, pe nume Sendo, cel cu care se pare că are planuri mărețe de viitor.

Citeste si: Roxana Buzoiu s-a întors la Puterea dragostei! Cum a fost experiența întâlnirii cu băieții din show

Roxana Buzoiu și Sendo
Roxana Buzoiu și Sendo[Sursa foto: Instagram]

Roxana Buzoiu de la Puterea dragostei, primele detalii despre căsătorie!

Fosta concurentă a emisiunii matrimoniale de la Kanal D a avut mai multe relații de-a lungul timpului, însă toate s-au sfârșit cu regrete și suferință.

Soarele a răsărit în sfârșit și pe strada ei după ce l-a cunoscut pe Sendo, un fotbalist de culoare, care îi face viața mai frumoasă în fiecare zi și despre care a recunoscut în nenumărate rânduri că este perfect pentru ea, dar și că au planuri mărețe de viitor împreună.

Surpriza uriașă pentru fani a venit chiar în noaptea dintre ani, când Roxana le-a dezvăluit mai multe detalii despre cum se vede ea în viitorul apropiat.

Asistând la o cerere în căsătorie chiar în restaurantul unde a petrecut Revelionul, șatena a pus mâna pe telefon și le-a a vorbit susținătorilor ei despre momentul în care va îmbrăca rochia de mireasă. Mai mult, tânăra a spus că evenimentul va avea loc curând, iar cererea lui Sendo va fi făcută.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Și în căsătorie, căsătorie.. urmează. (…) La noi, când va vrea Dumnezeu, important este că ne iubim și suntem foarte îndrăgostiți”, a explicat ea.

Citeste si: Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei se pregătește să devină mămică: ”Îi facem fotbaliști”

Roxana Buzoiu și Sendo
Roxana Buzoiu și Sendo[Sursa foto: Instagram]

Roxana Buzoiu, pregătită să devină și mămică!

Este mai mult decât evident că tânăra și-a pus stabil în plan să se căsătorească cu alesul inimii sale, dar acesta nu este singurul lucru pe care vrea să îl realizeze.

Roxana Buzoiu a mărturisit, în urmă cu puțin timp, că dicută foarte des cu partenerul ei despre familia pe care vor să și-o întemeieze.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Nu un copil, ci doi, trei! Sendo vrea trei, eu doi”, explică Roxana Buzoiu, pe conturile ei de socializare: „Sănătoși să fie, asta e important” , a mai precizat fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D.

Roxana Buzoiu nu s-a ferit să recunoască faptul că Sendo reprezintă cea mai importantă persoană din viața ei și chiar spune că este cel mai frumos cadou pe care i l-ar fi putut oferi Dumnezeu: „Iubitul meu este cel mai frumos cadou de la Dumnezeu”.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Roxana Buzoiu, primele imagini cu noul iubit! Celebrul fotbalist a apărut alături de Brigitte Sfăt într-un pictorial incendiar!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies