Alina Sorescu și Alex Ciucu și-au spus „Adio”, după 10 ani de relație? Gestul vedetei a dat foarte multe de înțeles

Alina Sorescu și Alex Ciucu și-au spus „Adio”, după 10 ani de relație?
Alina Sorescu și Alex Ciucu și-au spus „Adio”, după 10 ani de relație?

Frumoasa artistă și partenerul ei de viață au decis să își continue viețile pe drumuri separate? Iată ce a făcut blondina în spațiul public

Alina Sorescu și Alex Ciucu formează un cuplu de zece ani de zile și cu toate că s-a zvonit de mai multe ori că ar urma să se despartă definitiv, ei au pășit cu încredere în față și au negat cu vehemență acest lucru. Speculațiile conform cărora viața lor de cuplu nu ar mai fi la fel ca înainte au pornit din momentul în care designerul a fost surprins într-o ipostază mai puțin obișnuită în anul 2020 într-un club de la malul mării.

În urmă cu puțin timp, Alina Sorescu a făcut un gest public total neașteptat, care i-a dus pe toți cu gândul că nu mai sunt împreună, dar ascund acest lucru. Iată ce a făcut vedeta în fața tuturor:

Citeste si: Alina Sorescu, vestea momentului după zvonurile divorțului de Alexandru Ciucu: „Cea mai mare bucurie a sfârșitului de an”

Alina Sorescu și Alex Ciucu și-au spus „Adio”, după 10 ani de relație?
Alina Sorescu și Alex Ciucu și-au spus „Adio”, după 10 ani de relație?[Sursa foto: Instagram]

Alina Sorescu și Alex Ciucu și-au spus „Adio”, după 10 ani de relație?

Cunoscuta prezentatoare de televiziune a șters din nou toate fotografiile în care apărea alături de soțul ei, Alex Ciucu, la fel cum a procedat și în vara anului trecut. La momentul respectiv, Alina Sorescu a negat că s-ar fi despărțit de partenerul ei de viață și a continuat să posteze alte fotografii, pe care acum se pare că le-a arhivat. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Alina Sorescu a divorțat de Alex Ciucu? Gestul neașteptat pe care l-a făcut artista i-a uimit pe fani

Alina Sorescu și Alex Ciucu și-au spus „Adio”, după 10 ani de relație?
Alina Sorescu și Alex Ciucu și-au spus „Adio”, după 10 ani de relație?[Sursa foto: Instagram]

Alina Sorescu, primele detalii despre despărțire

În urmă cu mai mult timp, Alina Sorescu și-a deschis sufletul și a vorbit cu sinceritatea despre toate zvonurile despărțirii de soțul ei, Alex Ciucu.

După cum a mărtursit chiar ea, se pare că toate aceste lucruri nu o afectează în mod direct, dat fiind faptul că este obișnuită cu astfel de situații de mică.

Tot atunci, vedeta de televiziune a spus că este foarte axată pe cariera, dar și pe viața de familie, astfel că nu dă importanță lucrurilor de acest gen.

„Eu sunt în lumea asta de mică și am muncit atâția ani ca să ajung la un nume curat și lumea, cum să spun, să creadă în numele meu.

Să-mi creez o imagine credibilă. Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta. Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil.

Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și de familie", a declarat Alina Sorescu acum ceva timp, pentru o emisiune televizată.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo, la un pas de divorț?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies