Cu cine s-a iubit Petrică Mîțu Stoian în mare secret? Mama artistului și-ar fi dorit să o aibă ca noră

Cu cine s-a iubit Petrică Mîțu Stoian în mare secret?
Cu cine s-a iubit Petrică Mîțu Stoian în mare secret?

Din ce în ce mai multe detalii din viața privată a regretatului artist ies la iveală! Iată cu cine s-a iubit Petrică Mîțu Stoian în mare secret

Petrică Mîțu Stoian a fost infectat cu coronavirus, iar după ce s-a vindecat a mers la o clinică privată de recuperare post-Covid. Prima procedură aplicată artistului i-a înrăutățit starea de sănătate, iar mai apoi medicii l-au dus de urgență la Spitalul Reșița, de unde a ajuns imediat la terapie intensivă. Artistul a făcut o insuficiență de organe și nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decedat. Petrică Mîțu Stoian a murit la vârsta de 61 de ani.

Citeste si: Vecina lui Petrică Mîțu Stoian, noi dezvăluiri despre artist! Ce făcea el, de fapt, când mergea la casa părintească

Cu cine s-a iubit Petrică Mîțu Stoian în mare secret?
Cu cine s-a iubit Petrică Mîțu Stoian în mare secret?[Sursa foto: Facebook]

Detalii neștiute din viața lui Petrică Mîțu Stoian! Cu cine s-a iubit artistul în mare secret

Trecerea în neființă a artistului a adus multă suferiță în rândul apropiaților și colegilor de breaslă, mulți dintre ei fiind în continuare în stare de șoc.

Detalii neștiute din viața lui Petrică Mîțu Stoian ies abia acum la iveală, una dintre persoanele care au vorbit despre ceea ce se întâmpla cu artistul în spatele camerelor de filmat fiind chiar vecina lui, Lia.

„Era foarte cuminte, nu am auzit să facă năzdrăvănii așa cum făceau ceilalți băieți.  Prefera să își ajute părinții, era foarte legat de ei, nu făcea prostii la școală și învăța bine”, a declarat vecina regretatului artist.

Încă din perioada adolescenței, Petrică Mîțu Stoian se îndrăgostise până peste cap de o fată din clasa lui, de la școală.

„Se plăcea cu o fată de aici din sat, cu Domnica.  Se plimbau toată ziua împruenă pe aici, pe dealuri, cu animalele. Erau colegi de clasă, din ce îmi amintesc, toată lumea credea că se vor lua.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Apoi însă, Petrică a plecat din sat, după ce a terminat liceul, iar relația lor nu a mai ținut mult, se vedeau prea rar. Dar, de despărțit, cred că s-a  u despărțit abia când el s-a dus să muncească în mină”, a spus vecina interpretului de muzică populară.

Citeste si: CITEȘTE: Cine a fost PETRICĂ MÎȚU STOIAN. Ce vârstă şi ce avere avea artistul de muzică populară

Se pare că mama artistului era foarte încântată de relația celor doi, astfel că și-ar fi exprimat dorința ca fiul ei să o ia de soție pe Domnica, prima lui iubire. 

„Îl voia așezat la casa lui, lângă ei, aici, în Isverna. Se gândeau să își facă aici un rost, nu să se spetească în mină”, a mai declarat Lia.

„Mama lui era încântată că s-a căsătorit cu acea femeie.

Spera să o facă bunică, mama lui și-a dorit foarte mult nepoți și de la el, nu doar de la surorile lui.Voia ca numele Stoian să meargă mai departe. Dar Petrică a divorțat, nu s-a mai recăsătorit și nici nu a făcut copii. Mama lui i-a reproșat până la bătrânețe asta”, a povestit vecina Lia despre Carmen, singura soție a lui Petrică Mîțu Stoian.

Citeste si: Niculina Stoican, mesaj impresionant pentru Petrică Mîțu Stoian: „Printre lumini și umbre...”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cu cine s-a iubit Petrică Mîțu Stoian în mare secret?
Cu cine s-a iubit Petrică Mîțu Stoian în mare secret?[Sursa foto: Facebook]

Petrică Mîțu Stoian a suferit enorm după ce au decedat părinții lui

Vecina regretatului artist a oferit detalii și despre părinții lui, cei după care ar fi suferit enorm. Mama lui Petrică Mîțu Stoian a murit în urmă cu cinci ani, la vârsta de 84 de ani, din cauza unor probleme cu inima despre care nu se știu foarte multe detalii. Tatăl artistului a decedat la 80 de ani, fiind extrem de bolnav. 

„Pe când trăiau părinții lui, Petrică venea regulat aici, la Isverna.  Dar, acum vreo 15 ani s-a prăpădit tatăl lui. Era tare bolnav, îi fusese amputat și un picior. Era și bătrân când a murit, avea bine peste 80 de ani. Petrică a suferit enorm la înmormântare, atunci”, a declarat vecina artistului.

„Petrică a fost nemângâiat. Bătrâna a murit din cauza unor probleme cu inima, nu știu exact ce avea, dar știu că lua multe tratamente. Într-o zi însă a murit, așa, brusc, fără să sufere”, a mai spus femeia, despre mama artistului, care a decedat acum cinci ani, la vârsta de 84 de ani.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Niculina Stoican a fost sunată de presupusa amantă a soțului ei! Ce i-a spus aceasta celebrei cântărețe: „Soțul tău mă iubește!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies