Victor Slav, fotografie emoționantă cu micuța Sofia: „Unul a plecat”

Victor Slav, fotografie emoționantă cu micuța Sofia: „Unul a plecat”
Victor Slav, fotografie emoționantă cu micuța Sofia: „Unul a plecat”

Co-prezentatorul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a făcut public momentul unic pe care l-a trăit alături de fetița lui, Sofia!

Victor Slav, co-prezentatorul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” se declară, cu fiecare ocazie pe care o are, un părinte mândru și foarte fericit. Sofia, unica lui fetiță, are cinci ani, dar chiar și așa este foarte atentă la detalii și înțelege orice informație îi iese în cale, după cum a mărturisit și el la un moment dat.

Sofia se află acum la vârsta la care se produc schimbări la nivelul fizicului, iar acest lucru nu poate decât să îl bucure și mai tare pe tatăl ei, care vede cum se transformă într-o adevărată domnișoară pe zi ce

trece, chiar sub ochii lui. De data aceasta, un moment remarcabil s-a întâmplat cu micuța lui, astfel că nu s-a putut abține și le-a împărtășit fanilor de pe Instagram totul.

Citeste si: Victor Slav, impresionat peste măsură de o concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Prezentatorul a rămas fără cuvinte când a vazut-o: „N-am ce să zic...”

Victor Slav și fetița lui, Sofia

Victor Slav, fotografie emoționantă cu micuța Sofia

Co-prezentatorul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a vorbit de fiecare dată foarte deschis despre fiica lui, Sofia, și a recunoscut că, la fel ca orice alt părinte, îi este destul de greu să recunoască în sinea lui că fata crește pe zi ce trece și că la un moment dat va deveni un om matur. Un semn clar în acest sens i s-a arătat lui Victor Slav în urmă cu doar căteva ore când micuței Sofia i-a mai căzut un dinte de lapte.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Într-o notă amuzantă, prezentatorul de televiziune a publicat o imagine în care fetița lui zâmbea, arâtând întregii lumi că a rămas fără un dințișor, de data asta din partea de jos: „Unul a plecat”.

Citeste si: Victor Slav, detalii din culisele „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cum s-a înțeles, de fapt, cu Anda Adam

Victor Slav, fotografie emoționantă cu micuța Sofia

Victor Slav și-a luat în serios rolul de tată! Care este relația cu fiica lui, Sofia?

Sofia, fetița prezentatorului de televiziune și a Biancăi Drăgușanu este foarte prietenoasă și sociabilă, iar acest lucru îl uimește în totalitate pe tatăl ei, care spune că el nu a fost niciodată așa în copilărie.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Lui Victor Slav îi este destul de greu să recunoască faptul că fata crește din ce în ce mai mult pe zi ce trece, la fel ca orice alt părinte, însă observă totuși transformările pe care le are.

„Eu nu cred că este mare, abia a împlinit, cum am spus, cinci ani, nu pune nici foarte multe întrebări, dar simt că acestea încep să prindă contur.

Nu este un secret că suntem despărțiți și Sofia petrece timp când cu unul, când cu celălalt.

Fetița mea mă uimește de la o zi la alta, pentru că timpul trece foarte repede.

Este un copil foarte prietenos, sociabil; de fiecare dată când ies cu ea, intră imediat în interacțiune cu un copil. Se duce foarte simplu și spune: „Eu sunt Sofia, pe tine cum te cheamă? Vrei să fim prieteni?.

Este ceva fantastic, eu nu eram așa când eram copil. Absoarbe foarte repede orice informație, se transformă de la o zi la alta, întrezăresc deja o domnișoară cu o personalitate bine conturată. Trec foarte repede anii”, a declrat Victor Slav pentru sursa citată anterior.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Victor Slav, fotografie emoţionantă cu Selina, iubita lui! Declarația de dragoste pe care i-a făcut-o prezentatorul TV

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Victor Slav, dezvăluiri despre relația cu fiica lui, Sofia: „Este ceva fantastic, eu nu eram așa când eram copil”

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies