Cine este CABRAL. „Mama, Argentina, o gagică mişto din Buzău, venită în Bucureşti la facultate…, s-a îndrăgostit de tatăl meu biologic, Alexandre, venit din Congo"

Cine este Cabral
Cine este Cabral și cum a devenit cunoscut

Câți copii are Cabral, cu cine a fost căsătorit și cum a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV.

Cabral este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. Descoperă în articolul de mai jos cine este și cum a devenit celebru în țara noastră, dar și în străinătate. Cabral Neculai Ibacka s-a născut pe 4 octombrie 1977 în București, România, părinții săi fiind Argentina Boldea și Alexandre Ibacka.

Cine este Cabral

Cati copii are cabral

Cum a arătat copilăria lui Cabral

Tatăl său, de origine congoleză, a venit în România pentru a studia și s-a îndrăgostit de Argentina Boldea. Absolvent al unei universități din București, tatăl lui Cabral a ajuns Ministru al Sănătății în Congo-Brazaville.

Bărbatul a plecat în țara lui natală, pe când Cabral avea numai câteva săptămâni de viață. Timp de 13 ani, Cabral nu a ținut legătura cu el.

„Mama, Argentina, o gagică mişto din Buzău, venită în Bucureşti la facultate…, s-a îndrăgostit de tatăl meu biologic, Alexandre, venit din Congo printr-un schimb politico-strategic de studenţi.

Şi m-am născut eu. Pe când aveam câteva săptămâni de viaţă, tata a avut puţină treabă şi a trebuit să plece. Dar n-a lipsit mult, s-a întors când tocmai împlineam 13 ani. Evident că pentru mine era un străin, dar acest mic amănunt nu l-a împiedicat să spună c-a venit să mă ia în Congo… Nu m-am dus. A mai stat câteva zile şi a plecat. Iar.”, a scris Cabral pe blogul său.

Pe când avea 28 de ani, Cabral a decis să își sune tatăl pentru prima oară și au reușit să vorbească zile la rând despre cealaltă familie pe care el nu o cunoscuse niciodată.

„Am stat de câteva ori să mă gândesc dacă-l urăsc. Nici gând! M-am gândit dacă l-aş putea ierta. Nu cred. Şi mi-am dat seama că l-am pedepsit, în felul meu, prin indiferenţă (…).

Eu am deja un tată. Îl cheamă Mircea. S-a cunoscut cu mama şi ne-a intrat în familie pe când eu aveam în jur de 6 ani. El m-a plimbat de mână când strigau anticiorile după noi pe stradă, el mi-a explicat de ce nu trebuie să-mi fie frică de întuneric, el mi-a pus echipamentul de kickbox pe mine, el mi-a fost un tată atât de bun, încât sper să fiu şi eu, la rândul meu, un tată la fel de bun pentru fiică-mea”,
a mai adăugat prezentatorul TV.

În 2011, bărbatul a venit la nunta lui Cabral cu Andreea Pătrașcu, alături de doi dintre frații săi din Congo. Mama lui Cabral s-a căsătorit cu Mircea și a venit pe lume la scurt timp Artemis, sora lui Cabral.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sora lui Cabral
Sora lui Cabral este mai mică decât acesta cu 6 ani[Sursa foto: Facebook]

„O am în viața mea de la 6 ani. A venit, boț mic și scandalagiu și mi-a întors pe dos toată lumea. Am avut împreună cea mai frumoasă copilărie pe care mi-aș putea-o închipui. Și-am crescut, au trecut anii, dar a rămas aceeași luptătoare, același om exasperant de corect și șocant de loial”, spunea Cabral în urmă cu ceva vreme.

Tatăl lui Cabral
Tatăl lui Cabral este cel care l-a îndrumat către sport[Sursa foto: Facebook]


Artemis era în 2020 director al unei fundații din România și este extrem de apropiată de fratele său.

Încă din copilărie, Cabral a fost extrem de pasionat de sport, așa că părinții săi l-au susținut să facă sport de performanță. În 1994 a devenit vicecampion european la kickboxing, dar s-a specializat și în Tae Bo și Muay Thai. A absolvit Liceul Teoretic Decebal și Facultatea de Sport din cadrul Universității Ecologice.

Viața personală a lui Cabral

Între 2000 și 2006, Cabral a fost căsătorit cu Luana Mitran, cu care are o fetiță pe nume Inoke. Adolescenta este deja la o facultate renumită din străinătate. Cabral și Luana au divorțat, iar în 2007, Cabral a cunoscut-o pe Andreea Pătrașcu. Cei doi au fost colegi pe platourile de la „Inimă de țigan” și și-au dat seama că se plac.

Citeste si: Cabral Ibacka a publicat o fotografie cu Inoke, fiica lui cea mare! Poză rară cu adolescenta

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Eu și Cabral lucram destul de puțin împreună la acel proiect în care am primit eu primul rol din viață. Ne-am îndrăgostit, dar nu la prima vedere, cum spune el. El a fost interesat de carcasă. Dragostea a crescut în timp. Mi-a mâncat tinerețile. Amuzamentul ne-a ținut aproape”, spunea Andreea într-un interviu.

Din povestea lor de dragoste s-au născut doi copii, Namiko și Tiago. Namiko a venit pe lume în 2018, iar  Tiago în 2021.

Cati copii are Cabral
Cabral are 3 copii[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Andreea Ibacka, primele declarații după ce a născut! Vedeta a vorbit chiar de pe patul de spital: „Suntem mega fericiți”

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag. P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a scris Cabral pe contul său de Facebook.

Cariera lui Cabral

În 1998, Cabral și-a început cariera artistică la emisiunea „Roata de rezervă”, apoi a prezentat „Impact”, „Banc Show” și „Vara fără limite”. Din anul 2000, a început să prezinte emisiunea „Poveștiri adevărate”, iar din 2007 i s-a alăturat și Mircea Solcanu.
În anul 2005, Cabral a primit un rol în miniserialul „Băieți buni”, apoi a continuat cariera artoricească în telenovelele românești „Păcatele Evei”, „Iubire ca în filme”, „Inimă de țigan”, „Regina” și „State de România”.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cabral și Andreea Ibacka, părinți pentru a doua oară!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies