CITEȘTE: Horoscop weekend 8 - 9 ianuarie 2022. Află ce zodie este părăsită de prieteni!

horoscop 8 ianuarie 2022
Horoscop weekend 8 - 9 ianuarie 2022

Consultă horoscopul de weekend 8 - 9 ianuarie 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Pești petrec timp cu familia.

Horoscopul de weekend 8- 9 ianuarie 2022 oferă câteva descrieri generale. Weekend-ul 8-9 ianuarie este plin de surprize pentru majoritatea zodiilor. Unele prietenii se pot destrăma, iar unii nativi pot privi cu regret la trecut.

Horoscopul oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop weekend 8- 9 ianuarie 2022 -Zodia Berbec

Pentru a putea merge înainte trebuie să te detașezi complet de trecut. Lasă toate grijile deoparte și focusează-te pe ceea ce e cu adevărat important în viața ta. În acest weekend îți vei da seama care sunt persoanele în care poți avea încredere și cele care doar joacă un rol. Uremează-ți instinctul și acționează la timp pentru a nu te mai simți trădat.

Horoscop weekend 8- 9 ianuarie 2022 -Zodia Taur

Dacă ai încercat de mai multe ori un lucru și nu a funcționat, asta nu înseamnă că trebuie să renunți, ci că trebuie doar să schimbi modul de abordare și să fii mult mai precaut. Puterea este la tine, iar tu ești singurul care poate să îmbunătățească situația. În acest weekend îți vei da seama unde greșești și care sunt lucrurile pe care ar trebui să le îmbunătățești in viitor.

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop BERBEC 2022. Descoperă ce au rezervat astrele pentru zodia Berbec în noul an!

horoscop 9 ianuarie 2022
Horoscop weekend 8 - 9 ianuarie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop weekend 8- 9 ianuarie 2022 -Zodia Gemeni

În acest weekend vei acorda mai multă atenție aspectului fizic și vei încerca să găsești soluții pentru a ajunge la înfățișarea dorită. Unii Gemeni se vor pune serios pe slăbit și chiar vor adopta un stil de viață sănătos, în timp ce alții își vor schimba garderoba.

Ești plin de energie, iar acest lucru te va ajuta să duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus. Trebuie doar să ai încredere în tine!  

Horoscop weekend 8- 9 ianuarie 2022 -Zodia Rac

Încearcă să nu mai fi atât de dur și oprește-te din a pune prea multă presiune pe tine. Ai demonstrat de foarte multe ori că ai foarte multe abilități și că, dacă îți propui ceva vei reuși.

În weekend trebuie să fii atent la investițiile nesemnificative. Nativii acestei zodii isi vor dori sa petreacă ceva timp singuri.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Horoscopul de weekend 8- 9 ianuarie 2022 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Horoscop weekend 8- 9 ianuarie 2022 -Zodia Leu

În acest weekend, Leii primesc informații eronate și depinde de ei dacă vor fi înțelepți. Trebuie să discearnă adevărul de minciună. Încearcă să nu mai pui preț pe vorbe și să apreciezi faptele, doar așa nu vei mai ajunge în situații de acest fel. În ceea ce privește comunicarea, Leii își vor dori să petreacă mai mult timp singuri și să-și facă ordine în lista de prieteni.

Horoscop weekend 8- 9 ianuarie 2022 -Zodia Fecioară

În acest weekend, Fecioarele se vor gândi la un lucru pe care l-au făcut nedrept față de o persoană. Poate au judecat greșit pe cineva sau poate chiar i-au făcut sufere. Vei găsi răspunsurile la toate întrebările tale și atunci vei realiza cât este de important să nu mai fi atât de perfecționist, iar atunci relațiile nu vor mai avea de suferit.

Horoscop weekend 8- 9 ianuarie 2022 -Zodia Balanță

În acest weekend, Balanțele vor fi deschise să socializeze și să ofere sfaturi gratuit. Ești o sursă de inspirație pentru cei din jur, iar prietenii tăi vor aprecia acest lucru. Atenție la persoanele cu interese ascunse, care își vor dori să profite de bunele tale intenții.

Horoscop weekend 8- 9 ianuarie 2022 -Zodia Scorpion

Încearcă să accepți că nu ești singura persoană care are dreptate și că uneori poți face greșeli colosale. În acest weekend, scorpionii pot intra în conflicte și chiar se vor simți părăsiți de prieteni. Încearcă să te calmezi și să iei deciziile la rece, deoarece unele cuvinte sau fapte pot destrăma prietenii.

Horoscop weekend 8- 9 ianuarie 2022 -Zodia Săgetător

În acest weekend te vei conecta mai mult la tehnologie și vei uita de relațiile interumane. Încearcă să lași deoparte aceste lucruri și să profiți mai mult de timpul liber și de familie. Atenție la odihnă, deoarece te poți simți foarte obosit în cursul săptămânii viitoare.

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop SĂGETĂTOR 2022. Nativii acestei zodii își schimbă casă!

horoscop 8 ianuarie 2022
Horoscop weekend 8 - 9 ianuarie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop CAPRICORN 2022. Nativii acestei zodii își sporesc veniturile

Horoscop weekend 8- 9 ianuarie 2022 -Zodia Capricorn

În acest weekend te vei bucura de mici cadouri sau atenții din partea unei persoane noi. Te simți apreciat, iar asta te face foarte fericit și îți dorești să petreci cât mai mult timp în compania acestei persoane. Nu uita că și tu trebuie să oferi exact aceelași lucru, dacă vrei să nu fi interpretat greșit.

Horoscop weekend 8- 9 ianuarie 2022 -Zodia Vărsător

În acest weekend vei privi cu regret la unele decizii pe care le-ai luat în trecut. Nu lăsa alegerile nefericite să te demoralizeze. Încearcă să acționezi mult mai înțelept și să îți găsești un  echilibru. Uneori ești tentat să nu-i asculți pe cei din jur și să-i judeci în necunoștiință de cauză.

Horoscop weekend 8- 9 ianuarie 2022 -Zodia Pești

În acest weekend, Peștii își vor dori să petreacă mai mult timp cu familia și să se sfătuiască mai mult în unele privințe. După o perioadă de griji și provocări la locul de muncă, Peștii își vor videca rănile cu ajutorul familiei. Pentru mulți nativi problemele vor dispărea ca prin minune, dacă își vor găsi liniștea interioară.

 

Te  invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Horoscop BERBEC 2022. Descoperă ce au rezervat astrele pentru zodia Berbec în noul an!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies