Mădălina și George de la Puterea dragostei, escapadă de vis la Roma! Cum s-au fotografiat cei doi tineri în vacanță

Mădălina și George de la Puterea dragostei
Mădălina și George de la Puterea dragostei

Fosta concurentă de la emisunea matrimonială a petrecut clipe de vis alături de iubitul ei! Cei doi au plecat împreună la Roma!

Mădălina și George s-au cunoscut pentru prima oară în casa dragostei din Turcia, acolo unde au pus bazele unei povești de iubire desprinsă parcă dintr-un basm. Cei doi au plecat la braț din cadrul emisunii matrimoniale de la Kanal D pentru a-și construi viitorul împreună, departe de camerele de filmat.

După ce au ajuns în țară, tinerii s-au mutat împreună, iar George a și cerut-o în căsătorie pe frumoasa Mădălina.

Ulterior, cei doi au botezat și un copil împreună și au transmis că au planuri mari de viitor. Mădălina și George au dat semne că vor să se căsătorească și chiar să devină părinți cât mai curând!

Citeste si: Iacob Duțu, declarație de dragoste pentru Bianca Comănici! Concurentul de la Puterea dragostei vrea să părăsească emisiunea pentru ea

Mădălina și George de la Puterea dragostei
Mădălina și George de la Puterea dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Mădălina și George de la Puterea dragostei, escapadă de vis la Roma!

Cei doi foști concurenți de la Puterea dragostei se iubesc nebunește și au dovedit acest lucru ori de câte ori au avut ocazia. În ultima perioadă de timp, Mădălina și George au plecat în diferite vacanțe de vis, de acolo de unde au publicat fotografii de-a dreptul impresionante care le aduc multe bucurii fanlilor de pe rețelele de socializare.

În urmă cu puțin timp, Mădălina și George și-au făcut bagajele și au plecat direct în Italia, la Roma. Tinerii s-au fotografiat zâmbitori lângă Fontana Di Trevi, semn că se înțeleg din ce în ce mai bine și că lucrurile în relația lor funcționează perfect.

Citeste si: Simina Loica și Alex Zănoagă nu mai dorm împreună! Ies la iveală noi detalii din culisele relației celor doi: „Sunt într-o mică depresie”

Mădălina și George de la Puterea dragostei
Mădălina și George de la Puterea dragostei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Mădălina și George, despre relația lor de cuplu

Mădălina și George au mărturisit că în relația lor au existat mai multe neînțelegeri și certuri, dar de fiecare dată dragostea a învins. Cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei spuneau la un moment dat că au stat puțin despărțiți, iar asta s-a întâmplat deoarece lucrează în orașe diferite. Mai mult decât atât, Mădălina a punctat că amândoi au mentalități diferite, căci au crescut în țări diferite. 

„Încerc să o înțeleg, dar trebuie să o înțeleg mai mult, pentru că e prima dată când merge la un job. A întâlnit oameni buni, oameni răutăciosi, și incerc să îi spun să nu se mai plângă, să fie puternică, pentru că oamenii răi sunt peste tot. Oamenii răi vor apărea mereu, cum era și în emisiune, nu știu nici în emisiune de ce toată lumea dădea în noi”, spunea George la vremea respectivă.

„În ultima perioadă am fost puțini despărțiti, el lucrează la Constanța, eu la București, dar nu aveam certuri foarte mari, sunt lucruri mărunte. Avem mentalități diferite. Eu am crescut in Italia, el in România, suntem diferiti”, a fost punctul de vedere expus de Madălina.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Simina Loica, prima apariție după anunțul despărțirii de Alex Zănoagă! Cu cine s-a filmat fosta concurentă de la Puterea dragostei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies