Vincenzo Aiello, nepotul lui Joshua Castellano, noi detalii despre împăcarea cu Antonia, actuala soție a lui Andrei Ștefănescu: „Îi voi fi alături pentru orice”

Vincenzo Aiello și Antonia
Vincenzo Aiello și Antonia

Vincenzo Aiello a vorbit despre Antonia, soția fostului component al trupei Alb-Negru! În ce relații sunt cei doi acum?

Nepotul lui Joshua Castellano, Vincenzo Aiello, a trăit o adevărată poveste de dragoste alături de Antonia, actuala soție a lui Andrei Ștefănescu, fostul component al trupei Alb-Negru, însă totul avea să se sfârșească după puțin timp. Un an de zile au fost cei doi împreună deoarece în toamna anului trecut, frumoasa blondină a decis să îi mai acorde o șansă partenerului ei de viață, cel cu care și-a întemeiat și o familie.

În timp ce Antonia părea că își găsise iubirea în brațele nepotului italianului Joshua Castellano, cel care îi era încă soț în acte, Andrei Ștefănescu se iubea cu fosta soție a lui F.Charm. Situația părea destul de stabilă la momentul respectiv, dat fiind faptul că amândoi au decis să își vadă de drumuri separat.

Citeste si: Lisa Bonet și Jason Momoa nu mai sunt împreună! Cei doi actori anunță că vor divorța, după 5 ani de căsnicie

Antonia și Andrei Ștefănescu, soțul ei
Antonia și Andrei Ștefănescu, soțul ei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Vincenzo Aiello, noi detalii despre împăcarea cu Antonia 

Vincenzo Aiello și Antonia erau extrem de fericiți, își petreceau mai tot timpul împreună și călătoreau foarte des, mai ales în Italia, acolo unde s-au și afișat pentru prima dată la braț. Mai mult, tot în vara anului trecut, cei doi au început să lucreze împreună în clubul manageriat de nepotul lui Joshua Castellano, un local de lux din nordul Capitalei, însă totul avea

să se sfârșească în doar câteva luni. 

La finalul anului 2021, Vincenzo Aiello posta un mesaj pe contul lui de Instagram în care dezvăluia câteva planuri pe care le are pentru 2022: „2021 pentru mine a fost un an plin de schimbări, unele bune la nivel de personalitate, unele mai puțin bune, cauzate de alegeri destul de proaste, dar mi-am asumat consecințele și am mers mai departe.

Acum sper ca acest 2022 să fie plin de experiențe noi, noi schimbări, dar de data asta aș vrea să nu mai existe alegeri așa de proaste”
, a fost postarea lui Vincenzo Aiello de atunci, potrivit cancan.ro

Citeste si: Cristina Vasiu, oficial singură! Vedeta a confirmat despărțirea de Alin Gabriel: „A trecut deja ceva timp...”

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Antonia Ștefănescu
Antonia Ștefănescu[Sursa foto: Instagram]

Vincenzo Aiello: „Î i voi fi alături pentru orice”

Cât despre o posibilă împăcare cu Antonia, nepotul lui Joshua Castellano dă de înțeles că nu ar mai exista șanse, dat fiind faptul că blondina este acum focusată pe viața de familie. Cu toate acestea, tânărul mărturisește că îi va fi alături și o va ajuta ori de câte ori va avea nevoie.

„A fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea, a fost o experiență minunată, cu o persoană extraordinară! Nu comentez împăcarea cu Andrei, este alegerea lor, viața lor, sunt o familie, nu mă privește! Am investit foarte multă energie, foarte mult timp, am investit sentimentele mele, viața mea, creierul meu… Am spus că îi voi fi alături pentru orice, ca în prima zi, a fost alte decizii în care eu nu am nicio treabă, eu sunt acolo, nu am mai vorbit cu ea.

Suntem cunoștințe, cred!”, a spus Vincenzo, conform sursei citate anterior.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Alina Sorescu și Alex Ciucu și-au spus „Adio”, după 10 ani de relație? Gestul vedetei a dat foarte multe de înțeles

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies