Larisa Udilă, de urgență la Spitalul de Arși! Incidentul i-a lăsat răni severe: „Am adomit urlând de plâns!”

Larisa Udilă, de urgență la Spitalul de Arși!
Larisa Udilă, de urgență la Spitalul de Arși!

Vedeta a povestit prin ce a trecut în noaptea în care a ajuns de urgență la Spitalul de Arși!

Larisa Udilă a trecut prin momente cumplite în urmă cu puțin timp! Fiind foarte răcită, vedeta s-a dus, împreună cu soțul ei, la o benzinărie din zona în care locuiesc pentru a-și cumpăra un ceai, în speranța că îi va mai ameliora durerea de gât de-a dreptul insuportabilă. 

Ulterior, au intrat amândoi în mașină, Larisa Udilă ținând ceaiul foarte fierbinte în mână, însă într-un moment de neateție l-a vărstat pe ea.

Din nefericire, bruneta s-a ales cu răni destul de serioase și dureroase, ba chiar a fost nevoită să meargă la spital pentru a se trata.

Citeste si: Larisa Udilă, mesaj dur pe Instagram! Vedeta are probleme în dragoste? „Ce prostie! Bărbații când sunt nefericiți...”

Larisa Udilă, de urgență la Spitalul de Arși!
Larisa Udilă, de urgență la Spitalul de Arși![Sursa foto: Instagram]

Larisa Udilă, de urgență la Spitalul de Arși!

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” se afla în mașină alături de soțul ei, Alexandru Ogică, care într-o clipă de neatenție a intrat într-o bordură, iar ceaiul fierbinte din mâna brunetei

a ajuns direct pe corpul ei, provocându-i o durere de nedescris. Din păcate, Larisa Udilă s-a ales cu răni mari, așa că a mers la Spitalul de Arși din Capitală de unde și-a luat tratamentul.  

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Eram foarte răcită, am răgușit foarte tare și aproape că nu puteam să mai vorbesc deloc, așa că am decis să ne oprim la o benzinărie și l-am pus pe soțul meu să-mi aducă un ceai.

La benzinăria respectivă ceaiul era foarte mare, cana foarte plină și nu avea capacul pus deasupra. Și i-am spus soțului meu să stea puțin să se răcească ceaiul. El, grăbindu-se acasă, a intrat într-o bordură și norocul meu a fost că nu am ținut ceaiul deasupra picioarelor, îl țineam în partea stângă jos.

În momentul în care am văzut că a intrat într-o bordură, de frică să nu cumva să-mi vină ceaiul fierbinte pe față, i-am dat drumul jos, dar tot a sărit din cană în spatele picioarelor.

Am fost foarte supărată, am făcut o criză de nervi, am plâns, am urlat, am rămas și mai rău fără voce.

M-am dus la Spitalul de Arși, mi-am luat o cremă de acolo și am avut grijă să îngrijesc cât se poate de mult rana. Deocamdată încă arată foarte nașpa, dar sper să nu rămân cu semn” , a declarat Larisa Udilă la un post de televiziune. 

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Citeste si: Larisa Udilă, ținta depresiei postnatale! Vedeta a trecut prin momente cumplite: „Plângeam câteva ore, dar fără oprire”

Larisa Udilă, de urgență la Spitalul de Arși!
Larisa Udilă, de urgență la Spitalul de Arși![Sursa foto: Instagram]

Larisa Udilă: „Rana arată foarte urât”

Chiar dacă au trecut câteva zile de la incident, Larisa Udilă are în continuare dureri groaznice în zona respectivă și este mai mult ca sigură că îi va rămâne cicatrice. Vedeta își face griji în ceea ce privește semnul de la arsură, dat fiind faptul că i-ar putea afecta cariera de model și influencer. 

„Am suportat niște usturimi îngrozitoare și am adomit urlând de plâns. Eu nu aveam acasă miere și ceai, din acest motiv m-am oprit la o benzinărie de lângă casă să-mi iau. Rana arată foarte urât, sunt două pete mai negre, pe piciorul meu și pe mine mă dezavantajează foarte tare asta pentru că jobul meu este să pozez, să fac filmulețe și atunci se vede orice aș îmbrăca scurt, dar sper că în timp nu se va mai vedea”, a mai explicat fosta concurentă de la „Bravo, ai stil”. 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Larisa Udilă, noi detalii despre creștinarea fiului său Milan! Cum va arăta marele eveniment

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies