Like Creața a dezvăluit sexul copilului! Mesajul emoționant postat de vedetă: „2022 e anul în care o să vii TU!”

Like Creața a dezvăluit sexul copilului!
Like Creața a dezvăluit sexul copilului!

Cristina Lupu, cunoscută sub numele de Like Creața va deveni mămică pentru a doua oară și a dezvăluit sexul bebelușului!

La 33 de ani, Cristina Lupu, cunoscută și sub numele de Like Creața, va deveni mămică pentru a doua oară, fericirea pe care o simte fiind greu de explicat prin cuvinte. Vedeta mai are o fetiță, pe nume Eza, care a venit pe lume în primăvara anului 2021 și, la doar câteva luni după, a rămas însărcinată cu cel de-al doilea copil. Vestea cea mare a fost anunțată chiar de ea pe Instagram, acolo unde a primit o mulțime de felicitări din partea celor care o urmăresc cu mare interes.

Citeste si: Like Creața, mămică pentru a doua oară! Influencer-ul a dat vestea cea mare pe internet: „O să mai avem un bebe”

Like Creața a dezvăluit sexul copilului!
Like Creața a dezvăluit sexul copilului![Sursa foto: Instagram]

Like Creața a dezvăluit sexul copilului!

Toți s-au bucurat să audă că vedeta va deveni mămică pentru a doua oară, dar la întrebarea care stătea pe buzele tuturor nu a răspuns la momentul respectiv, Cristina Lupu dezvăluind abia acum sexul bebelușului pe care îl poartă în pântec: „2022 e anul în care o să vii TU! 🤍 TU, my baby

GIRL! 😍 Daaaa, o să mai avem o FETIȚĂ! 🤍”, a scris tânăra pe Instagram.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii și i-au transmis nenumărate felicitări și gânduri de bine: „Yayyyyy… Abia așteptăm să o cunoaștem! ❤️; Awww, o să ai 2 prințese! 😍😍😍; Naștere ușoară! ❤️🙏”, au fost câteva dintre reacțiile postării. 

Citeste si: Like Creața a născut o fetiță: „E prea frumos cu ea”

Like Creața a dezvăluit sexul copilului!
Like Creața a dezvăluit sexul copilului![Sursa foto: Instagram]

Like Creața, detalii despre cea de-a doua sarcină

De când a venit pe lume Eza Ştefania, fetița ei, este toată un zâmbet și pare mai fericită ca niciodată. Influencerița a ales să nu își expună viața personală, astfel că postează rar fotografii cu partenerul ei, iar pe fetiță o ține departe de ochii curioșilor.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Like Creața a vorbit despre momentul în care a aflat că este din nou însărcinată, mărturisind că s-a expuns unor pericole, dat fiind faptul că născuse prin cezariană cu doar patru luni înainte.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

„Am primit multe întrebări dacă e ok că am rămas așa repede însărcinată, având în vedere că am născut prin cezariană. Am rămas însărcinată când Eza avea 4 luni. Știam că indicat e să aștepți 1 an sau măcar 10 luni. Văzând că mă simt foarte bine, am zis de ce nu?! O decizie pe care am luat-o fără să mă consult cu medicul meu.

Abia când am fost la control am aflat ce riscuri implica această sarcină. În cazul în care sarcina s-ar prinde fix pe tăietură sau lângă, șansele ca aceasta să se desprindă/desfacă sunt foarte mari, aproape de 100% și asta ar fi dus la alte complicații.

Una ar fi fost să nu mai poți avea copii după ce ai naște, iar sarcina oricum ar fi fost dusă cu greu până la capăt.

Evident, contează și cât e de puternic organismul tău și cât de repede se recuperează, dar chiar și așa, e riscant. Ce să zic, m-am jucat de-a D-zeu fără să vreau, dar DUMNEZEU a ales să fim bine”, a mărturisit Cristina Lupu.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

DESCOPERĂ: 5 vedete din Romania care vor naște în 2022

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies