Cristina Cioran își dorește să devină din nou mămică în 2022? Declarațiile neașteptate oferite de vedetă: „Vom vedea anul acesta”

Cristina Cioran își dorește să devină din nou mămică în 2022?
Cristina Cioran își dorește să devină din nou mămică în 2022?

Actrița a vorbit despre planurile ei de viitor în ceea ce privește un al doilea copil! Vrea sau nu Cristina Cioran să devină din nou mămică?

Cristina Cioran, una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară, se poate declara acum o mămică împlinită, însă toți știu că a făcut mari sacrificii pentru a ajunge aici. Vedeta a adus pe lume primul ei copil acum aproape jumătate de an, însă lucrurile nu au decurs deloc așa cum plănuise, căci Ema, unica ei fetiță, s-a născut prematur, la doar șapte luni, actrița fiind nevoită să lupte mult pentru sănătatea copilului.

Chiar și așa, blondina a fost optimistă și a avut încredere că totul va fi bine, lucru care s-a și întâmplat, căci micuța ei se simte minunat și crește puțin câte puțin pe zi ce trece.

Citeste si: Cristina Cioran și fiica sa, de urgență la spital după ce au fost testate pozitiv COVID! În ce stare se află acum micuța

Cristina Cioran își dorește să devină din nou mămică în 2022?
Cristina Cioran își dorește să devină din nou mămică în 2022?[Sursa foto: Instagram]

Cristina Cioran își dorește să devină din nou mămică în 2022?

La scurt timp după ce a adus-o pe lume pe Ema, fiica sa, vedeta a fost întrebată dacă își dorește și al doilea copil, însă la momentul respectiv nu a dorit să ofere foarte multe detalii în acest sens. Acum, când starea de sănătate a micuței este bună, vedeta și-a făcut curaj și a vorbit despre posibilitatea de a rămâne gravidă în anul 2022.

Cristina Cioran a recunoscut că își mai dorește copii, însă nu știe dacă se va întâmpla anul acesta: „Mi-aș mai dori și alți copii, dar nu știu dacă vor mai veni sau va mai veni încă unul, vom vedea anul acesta!”, a declarat Cristina Cioran. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Lăsând dorințele la o parte, actrița spune că este foarte fericită acum, știind că unicul ei copil este bine și mărturisește că deocamdată va face tot ce poate pentru a se dedica în totalitate Emei.

„Tot ce îmi doresc pe 2022 este să fie copilul sănătos, fericit, în momentul ăsta nu mă interesează nimic altceva și nici nu îmi fac planuri pentru nimic altceva pentru că mă dedic în totalitate Emei.

Poate sună ciudat, dar asta e realitatea în momentul de față. Nu știu mai încolo ce va fi”,  a mai adăugat vedeta.

Citeste si: Cristina Cioran a publicat prima fotografie cu fetița ei! Actrița a dezvăluit și numele micuței

Cristina Cioran își dorește să devină din nou mămică în 2022?
Cristina Cioran își dorește să devină din nou mămică în 2022?[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Cristina Cioran a născut-o pe Ema prematur!

Mare a fost îngrijorarea fanilor actriței să vadă cum explică, pe contul ei de Instagram, că a născut prematur. La acel moment, blondina le-a cerut tuturor să se roage pentru sănătatea fetiței ei, care venise pe lume la doar șapte luni și care trebuia să stea intubată în spital.

După ce lucrurile s-au pus la punct, Cristina Cioran le-a povestit urmăritorilor de pe Instagram tot ce s-a întâmplat în noaptea în care a născut prematur.

„Șocant a fost pentru că nu mai eram nici însărcinată, nu aveam nici copilul în posesie. Era copilul meu, sufletul meu, într-un incubator. Cred că am luat o bacterie, ceva, am făcut o enterocolită, ceva urât la stomac. Am fost la doctorul ginecolog, totul în regulă, am luat un tratament pentru enterocolită, asta se întâmpla joi. Vineri am fost la un spital de stat de urgență, nu mi-au făcut mare lucru, am plecat.

Sâmbătă am făcut o monitorizare, toate bune și frumoase.   Duminică m-au apucat niște dureri și am sunat la salvare când am văzut că sângerez. La 8 fără 10 a venit salvarea, la 8 jumătate am născut. Am fost isterică, urlam și în salvare și în spital că e prea devreme. Medicul cu care am născut mi-a zis că nu avem cum să dăm înapoi. Mă simțeam ca într-un film”, a povestit Cristina Cioran pentru un post TV.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cristina Cioran a anulat botezul fetiței ei! Petrecerea era planificată pentru anul acesta: „Trebuia acum în noiembrie, dar am anulat”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies