CITEȘTE: Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 15 ianuarie 2022

bravo ai stil 15 ianuarie 2022
CITEȘTE: Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 15 ianuarie 2022

Bravo, ai stil! Celebrities - 15 ianuarie 2022. Ce concurentă a fost eliminată în gala de sâmbătă seara

Gala emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities a fost un adevărat spectacol. Tematica a fost Rock'n Roll. Ediţia difuzată sâmbăta seara, la ora 20:00, pe postul Kanal D, a ţinut telespectatorii cu sufletul la gură. Încă de la începutul emisiunii, Ilinca Vandici a precizat că este o ediţie eliminatorie.

O parte din concurentele emisiunii nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor juraţilor: Maurice Munteanu, Tibi Clenci şi Raluca Bădulescu.

Cea mai mic punctaj al serii, a fost chiar nota unu! Juriul le-a oferit concurentelor un sfat pe care să îl înţeleagă în profunzime. Acestea trebuie să facă diferenţa între ţinutele de gală şi cele din timpul zilelei, prezentate în ediţiile din cursul săptămânii.

Maurice Munteanu a fost revoltat şi le-a comunicat câteva sfaturi serioase concurentelor, în gala Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: CITEȘTE: Cine este MAURICE MUNTEANU. Biografie: nume real, data nașterii, vârstă, carieră

cine a fost eliminata de la bravo ai stil 15 ianuarie 2022
Maurice Munteanu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: CITEȘTE: Cine este BELLA SANTIAGO. Filipineza este noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

Maurice Munteanu: “Mai este doar o lună şi trebuie să fim foarte atenţi la aceste dezacorduri stilistice! Va trebui ca de acum înainte, să faceţi un efort… in asa fel încât, din punct de vedere stilistic, să fie o departajare foarte clară şi evidentă.

Trebuie să se vadă din avion şi pentru toată lumea, între ce insemană: o ţinută de gală şi o ţinută pentru timpul săptămânii.” a spus Maurice Munteanu în cadrul emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities.

Cum a arătat clasamentul stelelor de a Bravo, ai Stil! Celebrities, în data de 15 ianuarie 2022

Puncte oferite de juraţi pentru concurente au fost:

Ruxi – 15  puncte+ 3

Viviana – 15 puncte+ 2

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Raluca Dumitru – 13 puncte+ 1

Amna – 11 puncte

Bella- 11 puncte

Adina Halas – 8 puncte

Mellina – 5 puncte

Cine a fost eliminată de la Bravo, ai Stil! Celebrities în data de 15 ianuarie 2022

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este RALUCA BĂDULESCU. Biografie: nume real, data nașterii, vârstă, carieră

Fiind o seară eliminatorie... nominalizările au fost făcute. În faţa juraţilor, în pericol de a părăsi concursul au fost: Mellina, Raluca Dumitru, Adina Halas şi Amna.

Adina Halas a izbucnit în lacrimi şi a precizat: „Eu nu o să plec!”

Acest lucru s-a adeverit, blondina ocupându-şi locul lângă celelalte concurente. Punctajele obţinute de concurentele rămase au fost:

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Raluca Dumitru – 3.6%

Amna – 3.5%

Mellina – 2.9%

Mellina a fost concurenta care a părăsit emisiunea Bravo, ai Stil! Celebrities.

Mellina:" C'est la vie. Nu este nicio problema. Chiar am stat mai mult decât mă așteptam la început. Îmi pare rău că voi pleca. Mulțumesc pentru aceasta experiență, mulțumesc juriului de la care am învățat multe, mulțumesc fetelor care sunteți super mișto din toate punctele de vedere. Mulțumesc oamenilor care m-au votat și m-au susținut și ce să zic...O să îmi fie dor de voi. Nu credeam că o să zic asta. La început mi-a fost frica de juriu după care am început să îi cunosc și să văd că sunt oameni foarte de treaba. A fost o experiență deosebita. Toți oamenii din spatele camerelor, reporterii, chiar am rămas fară cuvinte. Nu sunt supărată, îmi pare rău, dar a fost o experiență deoasebita."  

Într-o postare pe contul ei de socializare Mellina a precizat câteva lucruri legate de participarea ei în cadrul emisiunii de la Kanal D.
“That's All Folks! Îmi pare rău că am ieşit de la Bravo ai stil! Celebrities, dar nu sunt supărată. Mă bucur că am avut prilejul să le întâlnesc pe colegele mele minunate, juriul şi pe oamenii mişto din spatele camerelor. Mi-a plăcut la nebunie munca titanică de care a fost nevoie în aceste luni care m-a obligat să devin o persoană foarte disciplinată. Am clădit noi prietenii şi am învăţat foarte multe, aşa că mă consider câştigată.
O călătorie interesantă! I would do it again!
Mult spor şi putere de muncă colegelor mele şi oamenilor din spatele camerelor iar vouă vă mulţumesc tare de tot că m-aţi susţinut!” a precizat Mellina pe contul ei de Instagram.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cine este (RUXI) Roxana Erdei. „Am crescut într-o familie normală, nu eram nici săraci, nici bogați"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies