Bianca Comănici, noi detalii despre procesul cu Livian! Când se vor reîntâlni în fața instanței: „Vreau să se termine!”

Bianca Comănici, Livian Pop și Nelson Mondialu, în fața magistraților luna viitoare! 
Bianca Comănici, Livian Pop și Nelson Mondialu, în fața magistraților luna viitoare! 

Vedeta de la Kanal D le-a spus fanilor când se va întâlnit cu Livian, fostul ei iubit, în fața magistraților!

Bianca Comănici și Livian Pop s-au cunoscut în cadrul emisiunii fenomen de la Kanal D, „Puterea Dragostei”, iar pe atunci formau cuplul perfect, însă lucrurile aveau să se schimbe radical. După ce s-au despărțit, fosta bruneta a fost jignită pe rețelele de socializare de fostul ei iubit și de tatăl acestuia, Nelson Mondialu.

La un moment dat, Livian a decis să șteargă toate postările defăimătoare, însă tatăl său nici nu a vrut să audă de acest lucru și a continuat să răspândească zvonuri despre ea.

Bruneta a încercat să rezolve problemele cu acesta singură, dar bărbatul a continuat cu tot felul de afirmații la adresa ei. Pentru acest lucru, Bianca Comănici a ales să-și facă dreptate pe cale legală. 

Citeste si: Bianca Comănici, despre o posibilă împăcare cu Alexandru Bobicioiu: „Aș fi luat-o cu el de la 0 ca și cum trecutul nu există”

Bianca Comănici
Bianca Comănici[Sursa foto: Instagram]

Bianca Comănici, Livian Pop și Nelson Mondialu, în fața magistraților luna viitoare! 

Cei trei s-au întâlnit pentru prima oară în fața magistraților la finalul anului trecut, iar acum a venit timpul să se prezinte din nou în instanță. Iată ultimele declarații făcute de câștigătoarea primelor sezoane ale competiției matrimoniale!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Foarte deschisă și sinceră de fel, Bianca Comănici a reușit să strângă o comunitate impresionantă de fani pe rețelele de socializare, acolo unde nu ratează niciodată ocazia de a le arăta tuturor pasaje din viața ei personală și nu numai. Vedeta de la Kanal D inițiază des sesiuni de întrebări și răspunsuri, iar acest lucru nu poate decât să-i bucure enorm pe urmăritorii ei, dat fiind faptul că doar așa mai află detalii ascunse despre ea.

În urmă cu scurt timp, Bianca Comănici a primit o întrebare legată de procesul pe care îl are cu Nelson Mondialu și fostul ei iubit, Livian, de la un internaut foarte curios, iar răspunsul nu a întârziat să apară:  „Următorul apel, sau cum îi zice, următorul termen în februarie, dar mai mai multe nu pot să spun. Vreau să se termine cât mai repede!”, a spus Bianca Comănici pe rețelele de socializare.  

Citeste si: Bianca Comănici a îmbrăcat rochia de mireasă pentru prima dată! Bruneta și-a făcut apariția într-o ipostază total neașteptată

Bianca Comănici, Livian Pop și Nelson Mondialu, în fața magistraților luna viitoare! 
Bianca Comănici, Livian Pop și Nelson Mondialu, în fața magistraților luna viitoare! [Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Bianca Comănici, despre situația cu Livian: „Oameni buni, eu am trecut peste!”

Fosta concurentă de la Puterea dragostei le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare câteva detalii cheie din toate situația în care se află cu Livian Pop. Deși au trăit o adevărată poveste de dragoste împreună, lucrurile nu s-au terminat deloc bine, însă bruneta a avut puterea de a trece peste și spune că nu mai simte absolut nimic față de el.  

Mai mare a fost bucuria pentru urmăritorii ei să audă că există deja o prezență masculină în viața ei care îi aduce zâmbete în fiecare zi. Bianca Comănici a spus pe InstaStory că vorbește cu cineva, iar lucrurile par să se îndrepte în direcția potrivită!  

„Așa cum am spus și pe live aseara, oameni buni, eu am trecut peste. A trecut, totuși un an și jumătate. Am trecut eu și voi nu? Am spus deja că eu vorbesc cu cineva și nu este prima dată”, a mai spus ea.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Bianca Comănici, personaj principal în clipul lui Bogdan de la Ploiești! Dezvăluirile făcute de brunetă: „Sunt iubita lui!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies