Otniela Sandu și Carla's Dreams au avut o legătură secretă! Blondina a spus totul: „Aș minți să spun că nu știu cine este”

Otniela Sandu și Carla's Dreams
Otniela Sandu și Carla's Dreams

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” l-a văzut pe celebrul cântăreț fără mască! Care a fost, de fapt, relația dintre cei doi?

Otniela Sandu, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a recunoscut că îl știe pe misteriosul Carla's Dreams așa cum mulți și-ar dori, mai exact fără machiaj! Blondina a dezvăluit, în urmă cu puțin timp, câteva detalii surpriză din trecutul ei, iar fanii au rămas de-a dreptul uimiți. Iată în ce circumstanțe l-a cunoscut Otniela Sandu pe celebrul artist:

Citeste si: CITEȘTE: Cine este OTNIELA SANDU. Biografie: data nașterii, vârstă, cine este iubitul ei

Otniela Sandu
Otniela Sandu[Sursa foto: Instagram]

Otniela Sandu și Carla's Dreams au avut o legătură secretă!

Fosta concurentă a emisiunii de modă de la Kanal D a avut ocazia să îl vadă pe Carla's Dreams fără pic de vopsea pe față, dat fiind faptul că blondina s-a ocupat, în trecut, cu sesiunile de make-up. Otniela Sandu mărturisește că ea a fost cea care l-a machiat, în așa fel încât să nu fie recunoscut. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„M-am ocupat în generală și liceu. Așa am câștigat primii mei bani, cu măștile de față. Te-aș minți să spun că nu știu cine este Carla s Dreams”, a povestit fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” în cadrul unei emisiuni televizate.

Citeste si: Otniela Sandu, prima declarație după ce a părăsit „Bravo, ai stil!”. Ce s-a întâmplat cu blondina: „Nu am putut continua competiția”

Otniela Sandu
Otniela Sandu[Sursa foto: Instagram]

Cu această ocazie, blondina a recunoscut că a renunțat de ceva timp la make-up, iar acum se gândește foarte serios să performeze în domeniul artistic, sperând că anul care tocmai a început o va ajuta să își îndeplinească marele vis, acela de a deveni o actriță de succes.

„Am dat curs tuturor provocărilor cu o componentă sportivă, însă nu am încercat nimic ce ține de fashion. Mi s-a părut interesantă propunerea, am răspuns afirmativ și vedem ce iese. Sunt un om care încearcă de fiecare dată lucruri noi, care mă scot din zona mea de confort. În viața de zi cu zi îmi fac destul de repede ținutele și rar port hainele așa cum le achiziționez.

De obicei le dau o altă interpretare”, a mai spus Otniela Sandu.

Otniela Sandu este absolventă a Facultății de Jurnalism, actriţă şi influencer. Deşi a participat la multe alte emisiuni de tip reality-show şi este familiarizată cu multe camere de luat vederi, Otniela a vrut să încerce şi provocarea oferită de Bravo ai stil! Celebrities, însă drumul ei în competiție s-a încheiat după scurt timp.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cine este CARLA'S DREAMS. „Eu sunt mult mai cuminte când sunt mascat pentru că reprezint un proiect și nu pot să îmi permit multe lucruri pe care mi le-aș dori."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies