Cine este Adrian Velea. „Vreau să le spun celor de acasă că le multumesc pentru cuvintele de încurajare"

Adrian Velea antena 1
Adrian Velea a revenit la Antena 1 in 2019

Vezi mai jos cine este Adrian Velea, noul coleg al Mirelei Vaida. Cum a devenit cunoscut publicului din România.

Adrian Velea este noul coprezentator al Mirelei Vaida, la emisiunea „Acces direct”. Iată cine este Adrian Velea și cum a devenit cunoscut publicului din România.

Timp de 10 ani, Adrian Velea a fost reporter și a început să lucreze la Acces direct atunci când la cârma emisiunii era Mădălin Ionescu. Înainte de această emisiune, Adrian Velea a lucrat ca reporter de investigații la mai multe ziare din București.

În plus, Adrian Velea a mai lucrat ca reporter special pentru alte două televiziuni, Pro TV și Kanal D și pentru două show-uri cunoscute, „La Măruță” și „Wowbiz”.

Cine este Adrian Velea

Cu o experiență vastă în domeniu, Adrian Velea a acceptat provocarea de a deveni coprezentator, mai ales că în ultimii ani a fost prezent zilnic în platoul emisiunii, alături de invitați.

Cine este Adrian Velea
Cine este Adrian Velea, noul coleg al Mirelei Vaida[Sursa foto: Facebook]


În 2021, după ce Mirela Vaida a fost la un pas de a fi ucisă cu o piatră la începutul emisiunii, Adrian Velea i-a fost alături și a ajutat-o pe prezentatoarea TV să treacă mai ușor peste acest moment dificil.

Adrian Velea Acces direct
Adrian Velea este noul coleg al Mirelei Vaida[Sursa foto: Facebook]

„Vreau să le spun celor de acasă că le multumesc pentru cuvintele de încurajare. Am colegul aici, să mă ajute, el e Adi Velea.

Avem cazuri sociale astăzi, multe lucruri pe care le tratăm de fel în emisiune. Iată că un eveniment pe care nu l-am putut anticipa ne face ca azi să gândim totul altfel. Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă că sunt aici, lângă dumneavoastră, și că am ajuns vineri acasă, lângă copiii mei.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Nu vreau să conving pe nimeni de nimic, mulți oameni cred că ce mi s-a întamplat mie e o făcătură. Nu pot să cred că oamenii spun ca eu și echipa noastră am luat o femeie, bolnavă cu acte, ăsta e adevărul, și am pus-o să se dezbrace și să facă așa ceva. Mi se pare că nu mai e pic de empatie, că s-a dezvoltat religia urii și că noi, persoanele publice, am ajuns ținta lor.

Vreau să vă spun că, înainte de a fi o persoană publică, sunt un om obișnuit.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este MIRELA VAIDA. Biografie: Data nașterii, vârstă, căsătorie, copii

Am și eu familie și este păcat să confundați prezentatorul cu emisiunea sau anumite subiecte care nu vă plac. Noi suntem doar cei care vă prezintă subiecte aduse de alții în redacție.

Nu suntem Dumnezei, suntem oameni ca voi, dar ne înjurați și ne doriți moartea copiilor noștri. E dorința dumneavoastră faceti ce vreți în mediul online, dar când sunt atacată, și viața copiilor mei e în pericol, nu pot să tac, trebuie să mă apăr. Am trei copii de crescut (…). Cine suntem noi să ne judecăm, să ne omorâm pe stradă, să nu mai avem pic de empatie?”, a declarat Mirela Vaida la începutul ediției din 22 martie 2021.

Adrian Velea soție

Iar dacă pe plan profesional lucrurile merg foarte bine, și pe plan personal Adrian Velea se poate lăuda cu o familie împlinită. Prezentatorul TV este căsătorit cu iubita sa din vremea studenției și împreună au o fetiță în vârstă de aproape 9 ani.

Adrian Velea sotie
Adrian Velea are o fetita[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Micuța Sofia îi seamănă foarte mult prezentatorului TV, iar acesta pune des pe rețelele de socializare fotografii alături de familia sa.

 

Adrian Velea și soția sa s-au cununat în 20 iulie 2013, la scurt timp după ce au devenit părinți. Cei doi au ales să facă botezul și nunta în aceeași zi.

„Ne botezam... apoi... ne cununăm. Mulțumesc Doamne pentru o zi atât de frumoasă!”, scria Adrian Velea pe contul său de Instagram în ziua cea mare.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cine este TJ MILES. "Am putut să văd viitorul și să văd că puteam ajunge mort sau în închisoare"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies