Dana Marijuana, din nou într-o relație! Primele declarații oferite de artistă: „Mă iubește și mai tare”

Dana Marijuana, din nou într-o relație!
Dana Marijuana, din nou într-o relație!

Cântăreața s-a împăcat cu iubitul ei! Care ar fi fost motivul principal pentru care s-au despărțit

Dana Marijuana și partenerul ei de viață s-au despărțit în urmă cu o lună, după o relație care a durat nu mai puțin de șapte ani, iar vestea cea tristă a fost anunțată chiar de artistă. Se pare că norocul a fost de parte ei, dat fiind faptul că acum formează din nou un cuplu, însă se pare că lucrurile nu mai sunt deloc la fel ca înainte. Dana Marijuana a vorbit, de curând, despre adevăratele motive pentru care s-a separat de partenerul ei de viață.

Citeste si: Dana Marijuana și iubitul ei s-au despărțit: „Am trăit-o și pe asta”

Dana Marijuana, din nou într-o relație!
Dana Marijuana, din nou într-o relație![Sursa foto: Facebook]

Dana Marijuana, din nou într-o relație!

Artista susține că a lăsat în urmă toate probleme pe care le-a avut în relația cu partenerul ei de viață, oferindu-i astfel o nouă șansă. Se pare că bărbatul i-ar fi spus la momentul resoectiv că nu o mai iubește și că nu se mai simte atras de ea, acestea fiind principalele motive pentru care și-au spus „Adio!”.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Eu m-am retras și el a venit către mine și mă iubește și mai tare.(...) La iubire n-ai cum să nu răspunzi cu iubire. Ai fi prea hain la suflet ca să calci peste chestia asta”, a afirmat Dana Marijuana la Antena Stars.

Citeste si: Simina Loica și Alex Zănoagă, discuții contradictorii la prima apariție publică după împăcare: „Ai căuta alinare în altă femeie”

Dana Marijuana, din nou într-o relație!
Dana Marijuana, din nou într-o relație![Sursa foto: Facebook]

Cu toate că a simțit că trebuie să-i mai ofere o șansă, Dana Marijuana recunoaște că lucrurile între ei nu mai sunt deloc la fel ca înainte, asta pentru că ceea ce a făcut-o să se despartă a afectat profund legătura lor.

Anturajul bărbatului și o conversație pe care a avut-o acesta cu fosta soție ar fi provocat, de fapt, marea ruptură.

„Am văzut că în jurul lui se întâmplau numai rele, încercam să lupt contra lor, dar am considerat că asta face parte din viața lui și că viața lui nu-mi aparține mie și că trebuie să mă retrag, că nu sunt soția sau partenera care să-ți coordoneze viața.

(...) Erau prietenii lui... și fosta soție, care s-a băgat aiurea.(...)

Am dat la mesaje și i-am văzut pe ei dornici să-și amintească ce frumos era. M-a durut pentru că eu eram cu el și simțeam chestia asta care nu mai era în regulă. A venit la mine și a zis ”Stii ceva, tu nu mă mai atragi”.(...) Nu mai există șansa să mă întorc la sentimentele care au fost, dar acum e altceva, e foarte bine”, a explicat cântăreața.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Marinescu și Maria au revenit la Puterea Dragostei! Cum a decurs reîntâlnirea celor doi foști iubiți: „Șefa ta tot eu rămân!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies