Uraz Kaygılaroğlu, Gediz, din “Fiica ambasadorului”, este un tată model

Uraz Kaygılaroğlu, Gediz, din “Fiica ambasadorului”, este un tată model
Uraz Kaygılaroğlu, Gediz, din “Fiica ambasadorului”, este un tată model

Uraz Kaygılaroğlu, carismaticul actor care dă viață personajului Gediz, în serialul "Fiica Ambasadorului", difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, se declară cel mai fericit om din lume de când a devenit tatăl Adei, în vârstă de cinci ani, fiica pe care o din relația cu Melis İşiten.

Desi actorul s-a despărțit de mama Adei, după un mariaj care a durat cinci ani, acesta este foarte preocupat de creșterea și educarea fetiței lor.

             "Când s-a născut fiica noastră, Ada, am plâns mult. A fost o naștere foarte grea, travaliul soției mele a durat 20 de ore. Am fost foarte stresat, dar când mi-au dat-o în brațe mi-au curs lacrimile de bucurie. De când eram copil mi-am dorit să fiu tată.

Și mi-am dorit mereu să am un fiu, nici prin minte nu mi-a trecut să fiu tată de fată. Dar sunt atât de fericit că am o fiică! E greu să-mi descriu sentimentele.(...) Să îmi cresc copilul și să petrec timp cu ea este ceva vital pentru mine, pentru că am tânjit mereu după o astfel de relație tată-copil",  a declarat îndrăgitul actor care și-a pierdut propriul tată la frageda vârstă de patru ani.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Uraz Kaygılaroğlu își petrece tot timpul liber împreună cu fiica sa, dorind să îi ofere cât mai multe amintiri frumoase și își dorește să îi fie alături în fiecare moment important din viața ei.

"Nu știu cum va fi în viitor relația cu fiica mea, dar vreau să fie una de care să își amintească cu bucurie.

Ne jucăm foarte mult împreună și profit de fiecare clipă pentru a o vedea cum crește. Nu îmi doresc să ii influentez pașii spre o anumită carieră, niciun părinte nu trebuie să facă acest lucru cu copilul său. Ca tată pot doar să îi dau sfaturi!",  a subliniat carismaticul actor. 

Pe Uraz Kaygılaroğlu îl putem urmări în rolul lui Gediz, în serialul fenomen “Fiica ambasadorului”, de luni până vineri, începând cu ora 20.00,

la Kanal D.

Sursa foto: Instagram



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies