Pamela Anderson și Dan Hayhurst s-au despărțit, după doar un an de căsnicie! Ce detalii din culisele relației lor au ieșit abia acum la iveală

Pamela Anderson și Dan Hayhurst s-au despărțit
Pamela Anderson și Dan Hayhurst s-au despărțit

Povestea de dragoste dintre Pamela Anderson și Dan Hayhurst a ajuns la final, după doar un an de căsnicie!

Pamela Anderson și Dan Hayhurst divorțează, după doar un an de căsnicie! Celebra actriță recunoaște, pentru a cincea oară în viața ei, eșecul unei căsătorii! Vedeta și partenerul ei de viață au pășit în fața altarului în ajunul Crăciunului anului 2020, deși relația lor a fost de-a dreptul tumultoasă încă de la început.

Citeste si: Lisa Bonet și Jason Momoa nu mai sunt împreună! Cei doi actori anunță că vor divorța, după 5 ani de căsnicie

Pamela Anderson și Dan Hayhurst s-au despărțit
Pamela Anderson și Dan Hayhurst s-au despărțit[Sursa foto: Instagram]

Pamela Anderson și Dan Hayhurst s-au despărțit

Actrița din Baywatch, în vâstă de 54 de ani, a luat decizia de a pune capăt unui mariaj care a durat puțin peste un an cu soțul ei, Dan Hayhurst (40), conform revistei „The Rolling Stone”.

„Pamela iubeşte la fel de autentic aşa cum trăieşte”, a spus o persoană din anturajul celebrului model, adăugând că uniunea cu al cincilea soţ al ei a fost doar un „vârtej pandemic” care s-a stins.

„Dan s-a dovedit a fi un nesimțit cu Pamela, a fost nepoliticos și nu i-a oferit sprijin. După ce ai petrecut doi ani trăind în fiecare secundă cu cineva, ajungi să-l cunoști mai bine, și la rău. Au ajuns să se cunoască mai bine și, făcând asta, Pamela și-a dat seama că Dan nu este, de fapt, cel potrivit. Lucrurile nu sunt deloc bune între ei în acest moment, pentru că ea a decis că nu au nimic în comun, el nu a tratat-o în felul în care a simțit că vrea să fie tratată.

S-au certat, deși el a spus că vrea să le funcționeze căsătoria, ar fi declarat o sursă apropiată cuplului, potrivit pagesix.com.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 

Relația celor doi a fost presărată cu tot felul de scandaluri încă de la început, dat fiind faptul că fosta iubită a lui Dan Hayhurst a susţinut că Pamela Anderson le-a destrămat familia.

Vedetele s-au căsătorit în Ajunul Crăciunului din 2020, la casa actriţei din Vancouver.

„Am decis să vorbesc pentru că vreau ca oamenii să ştie că relaţia mea de aproape cinci ani, cu trei copii implicaţi, s-a încheiat din cauza aventurii pe care Pam şi Dan au început-o când el era încă cu mine. Este trist că oamenii sărbătoresc acest lucru şi îi încurajează când a început cu înşelăciune, negări şi alegeri care zdrobesc viaţa pentru celor implicaţi”, spunea Carey, fosta parteneră a bărbatului.  

Citeste si: Walter Zenga iubește din nou după divorțul de Raluca! Cine este și cum arată actuala lui parteneră

Pamela Anderson și Dan Hayhurst s-au despărțit
Pamela Anderson și Dan Hayhurst s-au despărțit[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Ulterior, Pamela Anderson s-a arătat foarte afectată de ceea ce a declarat fosta parteneră de viață a lui Dan Hayhurst, astfel că a spus la un moment dat că s-a îndrăgostit de el în timp ce lucra la casa ei din Canada.

„Acesta ar trebui să fie un moment fericit pentru Pam, dar aceste acuzaţii şocante au pus-o într-o lumină proastă.Toate pretenţiile fostei partenere au dezamăgit cu adevărat primele lor zile de căsătorie”, spunea o persoană apropiată de Anderson. 

Actrița l-a întâlnit pe Dan Hayhurst la scurt timp după ce a divorţat de Jon Peters, cu care a fost căsătorită doar 12 zile. Diva a mai fost căsătorită cu Tommy Lee, cu care are doi băieţi, Brandon, 25 de ani, şi Dylan, 24. Apoi s-a căsătorit şi a divorţat de Kid Rock în 2006.

Ea s-a măritat apoi cu producătorul muzical Rick Salomon de două ori, prima dată  în 2007, apoi din nou în 2013. Următorul a fost Peters, cu care Anderson s-a căsătorit în ianuarie 2020.  



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Loredana Groza, primul gest public după zvonurile legate de divorț și de relația cu Nick Casciaro: „Viața mea întreagă se destramă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Alexandru Ciucu, prima reacție după ce s-a zvonit că divorțează de Alina Sorescu. În ce ipostază a fost surprins designerul

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies