Celia a dezvăluit numele fetiței ei! Când va naște artista pentru a doua oară

Celia a dezvăluit numele fetiței ei!
Celia a dezvăluit numele fetiței ei!

Celia este pe cale să aducă pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță căreia i-a ales deja numele! Iată cum o va chema

Vedeta trăiește cele mai frumoase momente din viața ei, acum că se pregătește să devină mămică pentru a doua oară! Celia și partenerul ei de viață formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi din țară, iar familia lor este pe cale să se mărească cu încă un membru, motiv pentru care solista a și decis să se focuzeze cât mai mult posibil pe viața personală, lasând în urmă cariera la care a lucrat ani de zile.

De curând, lucrurile în viața ei au luat o întorsătură neașteptată, care i-a cam dat bătăi de cap!

Citeste si: Celia s-a retras din industria muzicală după ce a rămas însărcinată: „Nu-mi mai găsesc locul...”

Celia a dezvăluit numele fetiței ei!
Celia a dezvăluit numele fetiței ei![Sursa foto: Instagram]

Celia, momente de panică înainte de Crăciun

Celia s-a infectat din nou cu Covid-19 chiar înainte de Crăciun, iar acest lucru a speriat-o la culme, mai ales după prima experiență pe care a avut-o cu virusul.

Ei bine, în urmă cu nouă luni, Celia a ajuns la spital împreună cu mama și sora ei, toate trei fiind depistate pozitiv Covid-19. La momentul respectiv, solista a intrat în panică, asta pentru că mama ei a avut plămânul afectat în proporție de 70%. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Acum, chiar înainte de sărbătiorile de iarnă, artista s-a infectat din nou, de data aceasta cu varianta Omicron: „Am trecut prin altele mai dificile decât Covid.

A venit la nouă luni după prima. Acum a fost mai ușor, am trecut fără tratament, doar cu vitamine, a fost o formă foarte prietenoasă”, a declarat Celia. Din fericire, vedeta a trecut cu bine peste toată acestă perioadă, iar acum poate aștepta în liniște momentul când va veni pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță.

Citeste si: Celia dezvăluie sexul bebelușului! Cum arată artista în cea de-a cincea lună de sarcină

Celia a dezvăluit numele fetiței ei!
Celia a dezvăluit numele fetiței ei![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Celia a dezvăluit numele fetiței ei!

Celia a intrat, prin apel video, în cadrul unei emisiuni TV, acolo unde a vorbit, pentru prima dată, despre cum o va chema pe fetița ei. Artista nu a mai ascuns nimic de data aceasta și a dezvăluit numele întreg pe care îl va purta micuța care mai are puțin și sosește pe lume. 

„Voi avea o fetiță într-o lună și trei zile.

Voi naște prin cezariană și o va chema Clara Maria. Cred că mă voi descurca mai bine cu ea în brațe decât cu ea în burtică. Am insomnii și dureri de oase. Mă trezesc noaptea din oră în oră. Mie mi-a fost teamă să nu nasc cu Covid” , a declarat solista, la Pro TV.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce i-a declarat Celia soțului ei, după ce aceasta a scăpat de nemilosul virus SarS-Cov-2: "Poate n-am reușit să avem..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies