Viviana Sposub, criticată dur de concurentele show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”. Rivala sa a spus totul: „Dă bine să te victimizezi”

Raluca Dumitru
Raluca Dumitru

Viviana Sposub se află acum în vizorul colegelor ei de platou! Cu ce a greșit concurenta emisiunii de la Kanal D

Cu fiecare ediție în parte, stresul din rândul concurentelor devine din ce în ce mai accentuat, dat fiind faptul că Marea Finală a show-ului de modă „Bravo, ai stil! Celebrities” se apropie cu pași grăbiți. Replicile tăioase se țin lanț între cele mai controversate concurente din acest sezon și anume Ruxi, Viviana Sposub și Raluca Dumitru, care nici nu se gândesc să îngroape securea războiului. Ei bine, pe lângă ținutele cu care se prezintă în fața telespectatorilor, unele fete au și alte strategii pentru a ajunge în finală, iar acest lucru nu face decât să pună paie pe foc!

Citeste si: Nicoleta Dragne, despărțită definitiv de tatăl copilului ei! Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a oferit primele declarații: „Părinți prieteni”

Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Captură YouTube]

Viviana Sposub, criticată dur de concurentele show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”

Viviana Sposub are o comunitate impresionantă de fani care îi apreciază ținutele și care o votează pentru titlul de cea mai stilată femeie din România, însă celelalte concurente văd situația total diferit.

Iubita lui George Burcea a fost acuzată de colegele ei că se victimizează pentru a stârni interesul celor de acasă:  „Am văzut că se preferă sau se votează anumite persoane”, a spus Raluca Dumitru în culise, făcând referire la ultimul clasament, cel în care Viviana Sposub s-a aflat în topul preferințelor.

„E foarte demoralizant, foarte demoralizant. Nu doresc nimănui să fie în pielea mea”, spune și Amna în culise.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Oamenii empatizează, clar, cu alți oameni aflați în dificultate” , este remarca făcută de Adina Halas.

„Dă bine să te victimizezi, să fii o fetiță drăguță”, a completat Ruxi, rivala Vivianei Sposub.

Citeste si: Bella Santiago vrea să renunțe înainte de Marea Finală! Concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities” a izbucnit în lacrimi în fața juraților

Ruxi o atacă pe Viviana Sposub!
Ruxi o atacă pe Viviana Sposub![Sursa foto: Captură YouTube]

Marea Finală „Bravo, ai stil! Celebrities”- 5 februarie 2022

Marea Finală a show-ului de modă de la Kanal D va avea loc pe data de 5 februarie 2022, de la ora 20:00. Concurenta care va primi cele mai multe voturi din parte publicului va câștiga titlul de cea mai stilată femeie din România și va intra în posesia premiului de 100.000 de lei!

Concurentele râmase în emisiune vor intra, mai întâi de toate, în Semifinală, care va putea fi urmărită pe 29 ianuarie, de la ora 20:00. 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Viviana Sposub, reacție neobișnuită chiar înainte de Marea Finală! Afirmația i-a derutat pe telespectatori: „Nu știu ce caut în competiția asta!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies