Ștefan Stan, tătic pentru a doua oară! Mesajul emoționant publicat de soția lui, Simona: „Sunt cea mai fericită!”

Ștefan și Simona Stan
Ștefan și Simona Stan

Ștefan și Simona Stan sunt în culmea fericirii! Cei doi au devenit, de curând, părinți pentru a doua oară!

Fericire mare în familia lui Ștefan Stan! Cântărețul și partenera lui de viață, Simona, au devenit părinți pentru a doua oară, iar acum își pot ține în sfârșit fetița în brațe, lucru pe care l-au așteptat cu sufletul la gură. Vestea cea mare a venit din partea Simonei care, aflată încă pe patul de spital, a publicat un mesaj de-a dreptul emoționant pe rețelele de socializare.

Citeste si: Like Creața a dezvăluit sexul copilului! Mesajul emoționant postat de vedetă: „2022 e anul în care o să vii TU!”

Simona Stan, mămică pentru a doua oară!
Simona Stan, mămică pentru a doua oară![Sursa foto: Instagram]

Proaspăta mămică este evident mai bucuroasă ca niciodată și a postat o fotografie cu ea, făcută la scurt timp după ce micuța a venit pe lume. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„A fost o zi cu multă încărcătură emoțională deoarece este prima noapte într-un an și 2 luni când Elif nu doarme cu mine și bineînțeles emoțiile de dinaintea nașterii.

Sunt cea mai fericită, nemachiată și cu cearcăne, dar cu zâmbetul pe buze și cu inima plină că am devenit mamă pentru a 2 oară.

Sunt sentimente pe care nu le pot descrie, nu știu cum să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce îmi oferă 🙏🏻! Va mulțumesc pentru mesajele primite”, a fost mesajul scris de Simona Stan. Micuța ce tocmai a venit pe lume va purta numele „Mira”, așa cum a dat de veste Simona în descrierea contului ei de Instagram. 

Citeste si: Prezentatoarea TV Ana Maria Păcuraru este însărcinată! Primele fotografii cu burtica de gravidă

Simona Stan, mămică pentru a doua oară!
Simona Stan, mămică pentru a doua oară![Sursa foto: Instagram]

Ștefan Stan, prima reacție după ce a aflat că va deveni tată a doua oară

Invitat în platou emisiunii „Teo Show”, Ștefan Stan a dezvăluit că va mai avea o fetiță și a recunoscut că nimic nu a fost întâmplător! Atât el, cât și partenera lui de viață, Simona, au plănuit acest lucru, iar acum trebuie să se concentreze asupra educației lor! Cântărețul a dezvăluit, tot atunci, și numele

micuței care avea să vină pe lume.

„Va mai avea o surioară( n.r.- Elif, fetița lui Ștefan Stan) și o cheamă Mira. Am făcut testul genetic, pentru că așa am făcut și la Elif.

Să fim sănătoși, să muncim, să putem să ne dezvoltăm și să le creăm o educație și o lume bună și frumoasă. Noi ne-am dorit lucrul ăsta, nu a fost nimic întâmplător.

Eu aș mai vrea încă...", a declarat Ștefan Stan.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Nicole Cherry, primele detalii despre botezul fiicei sale! Când va avea loc marele eveniment

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies