Daria Radionova l-a uitat pe Alex Bodi și acum iubește din nou? Ce detaliu a dat-o de gol pe frumoasa rusoaică

Daria Radionova l-a uitat pe Alex Bodi și acum iubește din nou?
Daria Radionova l-a uitat pe Alex Bodi și acum iubește din nou?

Blondina a atras privirile internauților cu ultima sa postare de pe rețelele de socializare! Și-a găsit deja fericirea după despărțirea de Alex Bodi?

Daria Radionova și Alex Bodi au trăit o poveste de dragoste cu năbădăi, însă de fiecare dată s-au întors unul la celălalt, semn că iubirea lor era mai presus decât orice.

Spre uimirea tuturor, în urmă cu doar câteva săptămâni, frumoasa rusoaică declara că nu mai există nimic între ea și cunoscutul om de afaceri, însă acum iese la iveală un alt detaliu surpriză! Daria Radionova iubește din nou? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor, mai ales după ultima fotografie publicată de blondină.

Citeste si: Daria Radionova s-a despărțit definitiv de Alex Bodi! Vedeta confirmă că nu mai există cale de întoarcere: „Am făcut alegeri greșite în trecut”

Daria Radionova
Daria Radionova[Sursa foto: Instagram]

Daria Radionova, primul semn că l-a uitat deja pe Alex Bodi

S-au despărțit și s-au împăcat de multe ori, însă atunci când Alex Bodi i-a promis că va îndrepta greșelile din trecut și că nu le va mai repeta vreodată, Daria Radionova l-a prins din nou pe picior greșit și nu a mai existat cale de întoarcere.

De atunci au trecut doar două săptămâni, însă rusoaica pare că l-a uitat definitivi și că și-a găsit deja fericirea în brațele altui bărbat.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Fosta iubită a cunoscutului om de afaceri s-a afișat, în urmă cu scurt timp, cu un buchet imens de trandafiri, semn că ori este curtată de mulți bărbați, ori și-a găsit în sfârșit fericirea alături de altcineva.

Mai mult decât atât, pentru a dovedi tuturor că despărțirea de Alex Bodi este deja de domeniul trecutului, Daria Radionova se afișează numai cu zâmbetul pe buze, ceea ce ar putea fi chiar și un semn din partea ei pentru a-i arăta fostului partener ce a pierdut.

Citeste si: Daria Radionova, gest incredibil după ce Alex Bodi a sunat-o pe Bianca Drăgușanu

Daria Radionova a primit un buchet de trandafiri de la un admirator secret!
Daria Radionova a primit un buchet de trandafiri de la un admirator secret![Sursa foto: Instagram]

Ce declara Daria Radionova imediat după separarea de Alex Bodi

Întrebată de un internaut dacă este din nou singură, vedeta a răspuns afirmativ, dezvăluind și câteva detalii ascunse din culisele despărțirii de Alex Bodi.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Uite, din păcate, am făcut algeri greșite în trecut deoarece credeam că oamenii se schimbă...și am dat de multe ori a doua șansă când nu ar fi trebuit să fac asta, dar e bine că trăim și învățăm. Nu împărtășesc multe despre viața mea privată, dar dacă aș face-o atunci ați înțelege totul.

Nu voi tolera niciodată lipsa de respect și neloialitatea.

Sunt o persoană cu o inimă bună, grijulie, loială, deoarece așa m-a crescut mama, iar eu aștept același lucru în schimb de la partenerul meu, dacă nu înțelege...pleacă și mergi mai departe”, a spus Daria Radionova.

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Bianca Drăgușanu și-a topit acidul din buze! Prima imagine cu vedeta după ultima intervenție

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies