Ruxi, prima activitate după ce a câștigat marele premiu „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cu cine și-a dat întâlnire vedeta

Ruxi este câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities”!
Ruxi este câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities”!

Roxana Erdei a fost desemnată marea câștigătoare a sezonului 7 „Bravo, ai stil! Celebrities”! Care a fost prima reacție și ce a făcut imediat după spectacol?

Sezonul cu numărul 7 „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a încheiat cu victorie pentru Roxana Edei, cunoscută de public sub numele de Ruxi. Frumoasa brunetă a câștigat marele premiu în valoare de 100.000 de lei, dar și titlul de cea mea stilată femeie din România, în urma voturilor din partea telespectatorilor. Cu un procentaj de 54,5%, Ruxi a reușit să o învingă pe Viviana Sposub care a obținut doar 45,5%. 

Citeste si: Ruxi este câștigătoarea “Bravo, ai stil! Celebrities”: “Premiul acesta nu este al meu, ci al vostru”

Ruxi este câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities”!
Ruxi este câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities”![Sursa foto: Captură KANAL D]

Ruxi, prima reacție după ce a pus mâna pe cecul în valoare de 100.000 de lei

Evident copleșită de emoții, marea câștigătoare a sezonului 7 „Bravo, ai stil! Celebrities” a avut și o primă reacție imediat după anunțul pe care l-au așteptat cu toții.

Ruxi a declarat că totul se datorează oamenilor care au avut încredere în ea încă de la început, celor care sunt la fel ca ea și simt aceleași lucruri. Vedeta și-a încurajat susținătorii să nu renunțe niciodată la ceea ce își doresc să facă în viață, căci doar cu multă muncă și ambiție pot ajunge acolo unde au visat întotdeauna.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Premiul ăsta nu e al meu. Prin premiul ăsta vreau doar să vă demonstrez că e ok să ai curaj, să aveți curaj să trăiți tot ce vreți voi, orice talent aveți, orice vă doriți să faceți nu renunțați.

Premiul ăsta este pentru voi și vi-l dedic vouă și nu renunțați orice v-ați dori să faceți. Aveți curaj să fiți voi și să luptați pentru ceea ce vreți.  

Trebuie doar voi să credeți în voi, nu aveți nevoie de oameni. Mulțumesc!”, a declarat Ruxi imediat după marele anunț.

Întrebată fiind cum se simte în postura de câștigătoare „Bravo, ai stil! Celebrities”, Ruxi le-a mulțumit oamenilor care au votat-o și a recunoscut că încă se afla în stare de șoc: „Sunt fără cuvinte. Nu știu să zic starea. Sunt în șoc cu calmitate. Mă așteptăm să ajung până aici pentru că am muncit pentru asta și de asta am ajuns până aici, dar nu știam ce o să fie la final.

Eu mi-am făcut treaba cât am putut de bine și oamenii m-au perceput și le mulțumesc din suflet."  

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Ruxi a izbucnit în lacrimi la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Visul ei din copilărie s-a împlinit abia acum: „Nu a crezut nimeni în talentul meu”

Ruxi este câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities”!
Ruxi este câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities”![Sursa foto: Captură KANAL D]

Cu cine s-a întâlnit Ruxi imediat după Marea Finală

Pentru a sărbători cum se cuvine, Ruxi și-a dat întâlnire cu fetele de care s-a apropiat cel mai mult în competiția de modă de la Kanal D și anume Nicoleta Dragne, Ioana Filimon, Amna, Bella Santiago și Raluca Dumitru.

Vedetele au ieșit în oraș, acolo unde au dat o petrecere de zile mari!



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Alexandra Ungureanu, părere sinceră despre stilul și personalitatea Roxanei Erdei: „E total diferită de mine”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies