Viviana Sposub, rochie de mii de euro în Marea Finală „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce brand celebru a ales iubita lui Burcea

Viviana Sposub, rochie de mii de euro în Marea Finală „Bravo, ai stil! Celebrities”
Viviana Sposub, rochie de mii de euro în Marea Finală „Bravo, ai stil! Celebrities”

Viviana Sposub a ales o rochie de mii de euro pentru Marea Finală a show-ului de modă de la Kanal D! Cât costă mai exact și de la ce brand este?

Viviana Sposub a fost printre cele cinci finaliste de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7, și chiar dacă a fost votată în număr foarte mare de către telespectatori, nu a reușit să pună mâna pe marele premiu în valoare de 100.000 de lei. Cu un procentaj de 54,5%, Ruxi a reușit să o învingă pe Viviana Sposub care a obținut doar 45,5%, însă chiar și așa bruneta s-a ridicat la înălțimea așteptărilor cu ultima ținută pe care a prezentat-o.

Jurații i-au oferit note maxime pentru momentul și stylingul cu care s-a prezentat, însă puțini știu de la ce brand celebru a fost rochia purtată de aceasta și cât valoarează.

Citeste si: Ruxi Opulenta, apel neașteptat imediat după ce a fost desemnată câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cu cine a vorbit chiar în platou: „Mi-a băgat telefonul așa în ureche”

Viviana Sposub, rochie de mii de euro în Marea Finală „Bravo, ai stil! Celebrities”
Viviana Sposub, rochie de mii de euro în Marea Finală „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Instagram]

Viviana Sposub, rochie de mii de euro în Marea Finală „Bravo, ai stil! Celebrities”

Îmbrăcată toată în roșu, Viviana Sposub a avut o apariție de-a dreptul surpinzătoare în Marea Finală a emisiunii de la Kanal D. La fel ca rochia pe care a prezentat-o și Raluca Dumitru, iubita lui Burcea a optat pentru casa de modă Balenciaga, din colecția toamnă-iarnă, ținută care se ridică la prețul de 5000 de euro pe site-urilie brandurilor de lux.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cei trei jurați nu au avut nimic de completat după ce au văzut momentul Vivianei Sposub! Tibi Clenci, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu i-au admirat talentul, aspectul fizic și ambiția de care a dat dovadă în tot parcursul său la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Citeste si: Viviana Sposub își schimbă orientarea profesională! Iubita lui George Burcea vrea să exceleze într-un alt domeniu: „Aş putea oricând să fac şi asta”

Viviana Sposub în Marea Finală „Bravo, ai stil! Celebrities”
Viviana Sposub în Marea Finală „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Tibi Clenci: „Miroși a o româncă frumoasă și nu mă refer doar la estetică, ci și că starea interioară. Nu spun mai multe de atât. îți vine foarte bine roșu. Îmi place că nu ai pus deloc roșu pe buze. Nu dai niciodată greș cu aceste mănuși. Ai avut norocul să te naști atât de frumoasă încât să innobilezi styling-urile”

Maurice Munteanu: „Mă pregătisem să vorbesc de acea rochie roșie cu care ai intrat.

Dragă Viviana, cred că ți-am mai spus-o. Am descoperit o cetățeană cu foarte multe calități. Știi să manageriezi anumite momente de tensiune. Și eu lucrez la mine în permanență. Suntem toți mândri de parcursul tău. Ținută din seară asta îmi place foarte mult”

Raluca Bădulescu: „Eu ți-am zis demult. Sunt prima care apar într-un clip. N-ai cum să mai dai înapoi. Eu te admir foarte mult.

Ești foarte tânăra. Îmi place cum te-ai gândit să faci un arc în timp. Arăți divinissim. Ai folosit doar două bijuterii și alese corect. Tu te-ai dovedit a fi un om cu o stăpânire de sine impecabilă. Ai calități fantastice. îți doresc succes. Știu că îți va ieși extraordinar"



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ilinca Vandici, mesaj special pentru Ruxi după ce a câștigat marele premiu „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies