Bogdan de la Ploiești, fotografii de colecție cu Theo Rose! Ce surpriză le-a făcut artistul fanilor: „Uitați-vă și voi!”

Bogdan de la Ploiești, fotografii de colecție cu Theo Rose! Ce surpriză le-a făcut artistul fanilor: „Uitați-vă și voi!”
Bogdan de la Ploiești, fotografii de colecție cu Theo Rose! Ce surpriză le-a făcut artistul fanilor: „Uitați-vă și voi!”

Cântărețul și-a uimit din nou fani, de data aceasta cu o serie de imagini în care apare chiar Theo Rose!

Bogdan de la Ploiești și Theo Rose se numără printre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști de la noi din țară! Zvonurile cum că cei doi ar forma în mare secret un cuplu au început să apară acum mult timp, iar de atunci și până în ziua de astăzi fanii lor speră în continuare să îi vadă într-o relație amoroasă. Ei bine, chiar și așa, artiștii au explicat de nenumărate ori că între ei nu există decât o strânsă relație de prietenie, nimic mai mult, mai ales că Theo Rose formează un cuplu cu Alex Leonte de mai bine de cinci

ani și pare mai îndrăgostită ca niciodată.

Pentru că sunt implicați în multe proiecte împreună, Bogdan de la Ploiești și Theo Rose petrec mai tot timpul unul în compania celuilalt, fiind mai mult decât evident că se înțeleg de minune. Cei doi își încântă urmăritorii de pe rețelele de socializare cu tot felul de activități pe care le fac împreună, iar din acest motiv mulți consideră că ar putea forma un cuplu minunat.

Chiar dacă au elimnat orice fel de speculații în acest sens, Bogdan de la Ploiești continuă să își uimească fanii! Iată ce fotografii cu Theo Rose a postat artistul chiar în mijlocul nopții:

Citeste si: Theo Rose își dorește să devină mămică! Ce planuri de viitor are frumoasa artistă: „Mi-ar plăcea să am trei”

Bogdan de la Ploiești, fotografii de colecție cu Theo Rose!

Cântărețul de muzică de petrecere se află în aceste momente în străinătate, însă gândul îi stă la prietenii lui de acasă, în special la colega lui de breaslă preferată, și anume Theo Rose. În urmă cu doar câteva ore, Bogdan de la Ploiești s-a gândit să le facă o nouă surpriză celor care îl urmăresc pe rețelele de socializare, astfel că a publicat câteva fotografii cu Theo Rose din vremea când nu era atât de cunoscută și încă se afla la început de drum în cariera muzicală.

Mai exact, artistul a găsit pe TikTok un clip video în care apare Theo Rose înainte de faimă, astfel că nu s-a putut abține și a împărtășit momentul cu marea lui comunitate de susținători. Amuzat teribil de felul în care era colega lui de breaslă, artistul a ținut să transmită și un mesaj:

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Nu cred, uite! Uitați-vă și voi! Este Theo când era mică. Doamne, este ca acum. Nu mi se pare nimic diferit, zău", le-a spus Bogdan de la Ploiești fanilor.

" Măi, voi sunteţi împreună", a comentat imediat un admirator al celor doi.

Citeste si: Theo Rose, detalii surprinzătoare despre nunta cu Alex Leonte: „Nikos Vertis aș vrea să-mi cânte la nuntă”

Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit în trecut!

Cântărețul, foarte deschis de fel, a făcut câteva dezvăluiri care au șocat în adevăratul sens al cuvântului pe toată lumea. Recent, în cadrul unui interviu, Bogdan de la Ploiești a vorbit deschis despre cel mai așteptat subiect și anume căsătoria. Artistul a recunoscut, astfel, că a fost la Starea Civilă cu o fată, după ce a pierdut un pariu cu prietenii săi.

Domnișoara nu era iubita lui la acel moment, însă a acceptat imediat să îi fie soție lui Bogdan Marian Aldea, pe numele său real.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Să vă zic eu cum s-a întâmplat.   Totul a pornit de la un joc, ne jucam foarte mult și jucam pe provocări foarte serioase, adică la modul ăsta dur, nu cu copilării. Am pierdut și am fost provocat să mă căsătoresc și așa am făcut.

Am luat o fată, nu era iubita mea, și m-am însurat, dar nu am stat decât câteva zile. Asta a fost cu căsătoria. Am dat cea mai mare bombă”, a declarat Bogdan de la Ploiești, în cadrul unei emisiuni televizate.  

Nunta lui Bogdan de la Ploiești ar fi fost organizată în mare secret, drept pentru care părinții lui au aflat abia după ce a divorțat. Mariajul celor doi a durat, după spusele artistului, doar câteva zile.

„Am divorțat după câteva zile, nu mai știu excat cât, dar oricum am actele acasă, nu e o problemă. Pot demonstra oricând.(...) Ai mei nu au știut, nici nu aveam cum să le zic pentru că a fost ceva de scurt timp, fără sentimente. Am divorțat imediat cum s-a putut.(...)", a mai spus celebrul manelist.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, vacanță de vis în Punta Cana! Cum au fost surprinși cei doi cântăreți

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies